Bianca Comănici nu mai suferă după Livian! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei iubește din nou?

bianca comanici casa noua
Bianca Comănici în apartamentul cel nou

Pentru Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei” a apărut o luminiță la capătul tunelului. Bruneta are din nou fluturi în stomac!

Frumoasa Bianca Comănici nu contenește să-și uimească fanii. Se pare că în viața fostei concurente de la „Puterea Dragostei” a apărut un alt bărbat, după multe luni în care a suferit din cauza lui Livian, fostul său iubit.

Cine este noua iubire a Biancăi Comănici

Cea care a câștigat primele două sezoane "Puterea Dragostei", și-a anunțat urmăritorii printr-un clip postat pe rețelele de socializare că este fericită din nou.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei participă la "Bravo, ai stil! Celebrities!"? Declaraţii de senzaţie ale frumoasei brunete!

Astăzi m-am cunoscut cu un băiat, e vlogger. Mă făcea mereu să râd și mă uitam la clipurile lui. I-am dat un mesaj și azi ne-am văzut. O să-l cunoașteți și o să vă placă. Mie îmi place super mult de el.

Mie mi se pare frumos. Eu vreau să fie vlogguri pe ambele canale. Și la mine și la el. Nu m-aș afișa cu oricine, abia astăzi l-am cunoscut. Nu este de la emisiune. O să ne mai vedem de câteva ori și dacă totul este bine începem și postăm. Am ieșit în oraș, ne-a văzut o grămadă de lume, nu mă ascund. Nu știu când o să vă fac cunoștință cu el”, a povestit Bianca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

bianca comanici de la puterea dragostei
Bianca Comănici are întotdeauna apariții spectaculoase[Sursa foto: Captură KANAL D]

De asemenea, cea mai urmărită concurentă a show-ului "Puterea Dragostei" a spus că nu se gândește de pe acum la o relație.

Citeste si: Bianca Comănici, primele declarații după ce a fost amenințată de Livian: „Nu l-am recunoscut...”

bianca comanici iubeste din nou
Bianca Comănici pare că este din nou fericită[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Sper să fie un om bun și sper să ne înțelegem. Mi-a plăcut extrem de mult de el. Eu cred că o să vă placă mult. Sunt conștientă că el o să crească, însă eu mă bucur pentru că el merită să fie cunoscut. El are ceva aparte, e diferit fața de restul băieților. Îmi place de el că e super inteligent, este carismatic, frumușel la față și îmi place că este creativ.

Astea 3 lucruri mi-au plăcut mult la el. Mama mea știe, i-am spus despre cine este vorba și îi place mult de el. Îmi place de el, însă nu mă gândesc la o relație. Nu știu dacă ne-am potrivi. Nu-l știu de mult timp, l-am descoperit cam acum o lună”, au fost cuvintele brunetei.

Citeste si: Bianca Comănici, dezvăluiri în miez de noapte despre Livian de la Puterea Dragostei: „Încă îl iubesc. Vreau...”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Pirui este în doliu: „Nu o să te uităm niciodată”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies