Ștefania de la Puterea dragostei, desfigurată din cauza lui Jador?: „Poza a fost făcută în pat”

Stefania de la Puterea dragostei
Stefania de la Puterea dragostei si Adelin

Tânăra ar fi fost bătută din cauza geloziei. Ce a aflat Adelin despre fosta sa iubită Ștefania, de l-a făcut să își iasă din minți.

După ce Ștefania de la Puterea dragostei a povestit ce a pățit din cauza fostului său iubit, au ieșit la iveală detalii șocante despre fosta concurentă.

Tânăra ar fi fost bătută și desfigurată de Adelin din cauza lui Jador, care i-ar fi dăruit Ștefaniei o brățară, cu care Ștefania s-a și fotografiat. Orbit de gelozie, Adelin i-a aplicat o corecție iubitei sale, crezând că îl înșală cu Jador.

Jador și Ștefania s-au întâlnit la o nuntă, iar el i-a făcut o brățară pe care o purta mereu, iar tânăra s-a fotografiat cu acest cadou.

După cum a spus și Ștefania, motivul pentru care fostul ei partener a bătut-o a fost gelozia. Potrivit zvonurilor, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” l-ar fi înșelat pe Adelin. Speculațiile nu au fost comentate de aceasta.

Fanii celor doi știu aceste detalii și le-au menționat în online zilele trecute.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a trecut peste Livian: „M-am ținut de mână cu o altă persoană”

„Este Adelin, pentru că, să zicem că a fost cu altul și după cu Adelin nu mai purta extensii că îi creștea părul în tot acest timp; Da, Adelin a bătut-o și a tuns-o din cauză că Jador i-a oferit

o brățară Ștefaniei și acesta a luat-o razna când a văzut și din cauza geloziilor; Nu DOAR i-a oferit o brățară. Poza cu brățară a fost făcută în pat cu Jador; Sunt șocată, nu-mi vine să cred, am pielea de găină….numai un animal poate face așa ceva, fără scrupule, și ar merită cel puțin la fel….??; Adelin a bătut-o… după ce s-au despărțit a început ea să poarte peruci…; Despre Adelin e vorba, vă spun eu sigur; De Adelin este vorba, deoarece ea când era împreună cu el avea părul natural lung și plus de asta prietenia cu Mari este
de când au fost în PD (Puterea Dragostei, n.r.)!; Dacă a făcut asta, Adelin este un monstru, din păcate există omeni care recurg la violență”, sunt câteva dintre sutele de comentarii scrise de fani pe internet.

Jador si Stefania
Jador si Stefania purtand aceeasi bratara[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Părinții Ștefaniei de la Puterea dragostei, în stare de șoc


Părinții Ștefaniei au suferit un șoc după ce și-au văzut copilul în starea în care se afla după bătai e. Fosta concurentă a fost nevoită luni întregi să poarte peruci și nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu ea, de fapt, până zilele trecute.

Citeste si: Coteanu de la Puterea dragostei a devenit tată pentru prima dată: „Toată viața mea”

”Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a recunoscut fosta concurentă.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Coteanu de la Puterea dragostei a devenit tată pentru prima dată: „Toată viața mea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies