„Nici nu aveam forță să mă gândesc.” Ana Baniciu, devastată de durere. Ce a postat artista pe rețelele de socializare

„Nici nu aveam forță să mă gândesc.” Ana Baniciu, devastată de durere. Ce a postat artista pe rețelele de socializare
„Nici nu aveam forță să mă gândesc.” Ana Baniciu, devastată de durere. Ce a postat artista pe rețelele de socializare

Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, datorită sincerității și naturaleții de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Cei care o urmăresc sunt obișnuiți să o vadă cu zâmbetul pe buze, dar nici pentru artistă nu este mereu totul roz.

Artista este urmărită de un număr mare de persoane pe rețelele de socializare, dar cu toate acestea nu se sfiește să își expună trăirile și emoțiile. În mediul online, ea a declarat că anul care urmează să se încheie a fost unul foarte dificil.

Citește și: „Am avut o noapte furtunoasă.” Ana Baniciu a fost jefuită, după ce a susținut un concert

Ana Baniciu, devastată de durere

Una dintre cele mai mari dureri ale Anei Baniciu a fost decesul mamei sale, care a avut loc în luna mai, anul 2022, din cauza unor probleme de sănătate.

Pierderea suferită de Ana Baniciu a fost una foarte dureroase. După decesul mamei sale, artista a povestit că a fost nevoită să ia anumite decizii și pe plan profesional.

Citește și: Biografie ANA BANICIU. "Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ana Baniciu, devastată de durere
Ana Baniciu, devastată de durere[Sursa foto: Instagram]

Ana Baniciu, despre pierderea mamei sale și noile schimbări apărute

Vedeta le-a povestit fanilor săi că în fiecare an are un ritual și obișnuiește să facă un rezumat despre lucrurile bune, dar și cele rele, de care a avut parte de-a lungul fiecărui an.

„Sper sa știu cum să încep… Obișnuiesc să fac la sfârșitul fiecărui an un rezumat, un clip în care să lipesc imagini cu tot ce m-a bucurat și amuzat în anul care se încheie! 2022 m-a pus însă pe pilot automat, am funcționat cumva din inerție, n-am arătat, nu m-am plâns, nu m-am dat cu c**** de pământ pentru că așa am promis în luna mai.

Ce nu se vede nu înseamnă că nu există ”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Ana Baniciu este o femeie puternică și a reușit să găsească resursele necesare pentru a merge mai departe și chiar a început o nouă colaborare pe plan muzical.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„De departe cel mai greu an din viața mea. Scenariul la care nici nu aveam forța să mă gândesc vreodată și totuși am reușit sa găsesc o cale să fac ce iubesc… Probabil, asta m-a făcut să și zâmbesc, familia, prietenii și faptul ca m-am întâlnit cu voi, datorită proiectului Dj Project care nu întâmplător a apărut când eram cu mama în spital! M-am întâlnit cu oameni zâmbitori și fericiți să mă vadă.

Am cântat și am scos tot ce era de scos din mine pe scenă. Pozele astea sunt făcute într-o seara cu cantare din vara trecută și sper să vă îndemne pe toți să găsiți puterea din voi. Ea există și e imensă, faceți ce va place și ascultați universul! Vă mulțumesc!”, a scris Ana Baniciu, în încheierea postării de pe Instagram.

Ana Baniciu, devastată de durere
Ana Baniciu, devastată de durere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies