Nicio întâlnire nu este întâmplătoare. Ce înseamnă destinul comun al cuplului?

Nicio întâlnire nu este întâmplătoare. Ce înseamnă destinul comun al cuplului?
Nicio întâlnire nu este întâmplătoare. Ce înseamnă destinul comun al cuplului?

Află din rândurile următoare cum influențează numerologia destinul comun al cuplului.

Specialiștii în numerologie consideră că în viață nimic nu este întâmplător. De aceea, fiecare lucru care ni se întâmplă în viață are o anumită însemnătate și reprezintă fie o lecție din care trebuie să învățăm, fie un eveniment care să ne ajute în dezvoltarea noastră.

Acest lucru se aplică și în cazul cuplurilor în care două persoane deși pare că s-au întâlnit întâmplător, ajung totuși să realizeze că acesta a fost destinul lor.

În cadrul unei emisiuni, numerologul Adriana Armanu a vorbit despre cum ne influențează data de naștere destinul cuplului.

Cum se calculează cifra destinului unui cuplu

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției

Cum se calculează cifra destinului unui cuplu
Cum se calculează cifra destinului unui cuplu[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în numerologie, cifra destinului unui cuplu se calculează pornind de la cifra destinului fiecărui partener.

Astfel, adunăm toate cifrele care compun data de naștere și în funcție de rezultatul obținut, adunăm cifrele între ele astfel încât la final să obținem un rezultat compus dintr-o singură cifră, care va fi cifra de destin a primului partener.  

Procedăm la fel și în cazul celui de-al doilea partener și la final trebuie să obținem două cifre pe care le adunăm astfel încât să obținem un număr cuprins între 1 și 9, care va constitui cifra de destin a cuplului.

Nicio întâlnire nu este întâmplătoare. Întotdeauna există un motiv în spate. La fiecare ciocnire de destine, există acolo un motiv. Toate aceste destine comune, ne arată ceea ce cuplul trebuie să devină. Fiecare cifră ne arată ceea ce putem scoate noi mai bun .”, spune specialistul în numerologie.

Cum influențează cifra destinului destinul comun al cuplului

Citește și: Care este vibrația numerologică a relației de cuplu

Cum influențează cifra destinului destinul comun al cuplului
Cum influențează cifra destinului destinul comun al cuplului[Sursa foto: pexels]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Află din rândurile următoare cum influențează cifra de destin al cuplului, parcursul lui în viață.

Cifra destinului 1

Potrivit specialistului în numerologie, cuplul a cărei cifră de destin este 1 s-a format pentru a crea un lucru important împreună, iar pentru a își îndeplini destinul trebuie să învețe lecția curajului.

 „ Doi astfel de oameni pe acest destin comun, nu pot merge mai departe dacă nu își exersează această lecție a curajului .”, spune specialistul în numerologie.

Cifra destinului 2

Potențialul aici este unul de o super poveste de dragoste. Ei pot trăi ceva senzațional, foarte frumos. Marele risc este că ei s-ar putea să nu cunoască acest limbaj al iubirii .”, spune specialistul în numerologie.

De aceea, cei doi parteneri trebuie să învețe ce reprezintă cu adevărat o relație de cuplu.

Cifra destinului 3

În cazul cuplului cu cifra destinului 3, cei doi parteneri vor avea impresia că se cunosc de o viață, astfel încât lucrurile între ei vor veni foarte natural. Însă, trebuie să învețe să-și asume această relație.

Când vorbim despre destinul comun 3, vorbim despre o lecție a asumării în relație .”, a explicat specialistul în numerologie.

 

Cifra destinului 4

Potrivit specialistului în domeniu, cuplul al cărei cifră a destinului este 4 fac casă bună împreună doar dacă învață lecția responsabilizării.

Cifra destinului 5

Cei care se vor întâlni sub cifra destinului 5 vor avea parte de întâlnire tulburătoare și intensă.

Este acel gen de întâlnire pe care nu o uiți toată viața. Din păcate, cele mai multe nu țin, dacă ei nu învață controlul, stabilitatea .”, a precizat specialistul în numerologie.  

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Cifra destinului 6

Cum influențează cifra destinului destinul comun al cuplului
Cum influențează cifra destinului destinul comun al cuplului[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în numerologie, 6 este cifra iubirii. Așadar, persoanele respective s-au întâlnit să formeze o familie, iar pentru acest lucru trebuie să fie într-un echilibru interior.

Aici vorbim de iubirea aceea adevărată în care totul este pur și simplu lipsit de condiție .”, spune specialistul în numerologie.  

Cifra destinului 7

La cifra 7, specialistul în numerologie aduce în discuție acele relații predestinate, karmice, care au ca scop îndeplinirea unei karma.

Este genul de relație unde apare foarte mult neacceptarea sau condiția. Dacă ei nu își învață această lecție a acceptării celuilalt așa cum ei, pot intra chiar pe un program de distrugere. Se îmbolnăvesc efectiv unul pe celălalt din cauza lucrurilor pe care nu le acceptă .”, spune specialistul în numerologie.  

Cifra destinului 8

Partenerii care au cifra destinului de cuplu 8, construiesc lucruri mari de la 0 și au parte de stabilitate, bani, familie și iubire doar dacă reușesc să trăiască în armonie.

Dacă ei se judecă, se critică, își fac reproșuri împreună, acestă luptă îi va distruge .”, atrage atenția specialistul în domeniu.

Cifra destinului 9

În cadrul cuplului a cărei cifră a destinului este 9, cei doi parteneri trebuie să învețe lecția maturizării pentru a avea parte de o poveste de dragoste frumoasă.

Este genul acela de relație în care ne întâlnim într-un anumit moment și într-un mod miraculos .”, susține specialistul în numerologie.

Nicio întâlnire nu este întâmplătoare. Ce înseamnă destinul comun al cuplului?
Nicio întâlnire nu este întâmplătoare. Ce înseamnă destinul comun al cuplului?[Sursa foto: pexels]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Totul despre compatibilitatea în cuplu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies