Nicolae Guță, sfaturi de viață pentru bărbați! „Când și ciorba e rea și femeia e urâtă, te-a bătut Dumnezeu!”

Nicolae Guță, sfaturi de viață pentru bărbați! „Când și ciorba e rea și femeia e urâtă, te-a bătut Dumnezeu!”
Nicolae Guță, sfaturi de viață pentru bărbați! „Când și ciorba e rea și femeia e urâtă, te-a bătut Dumnezeu!”

Nicolae Guță a vorbit despre momentul în care se va retrage din muzică.

Nicolae Guță, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de manele de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a reușit să câștige simpatia și aprecierea oamenilor, datorită talentului său muzical, dar și al felului său de a fi.

Din punct de vedere sentimental, manelistul a trecut de-a lungul vieții prin numeroase dezamăgiri, dar și împliniri.

Nicolae Guță este în prezent căsătorit cu Cristina Guță și are 12 copii. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, a mai fost căsătorit și a mai avut relații controversate cu alte femei.

Astfel, din punct de vedere al vieții amoroase, Nicolae Guță a acumulat multă experiență de viață.

Nicolae Guță, sfaturi despre căsnicie

Citește și: Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în vacanțe de lux: „Eu nu am avut ce mânca.”

Nicolae Guță, sfaturi de viață pentru bărbați
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Nicolae Guță, dezvăluiri neștiute despre viața de familie. Ce anume interzicea tatăl lui să se facă în casă?

Invitat în cadrul podcastului „Cu Adanca Reverenta”, manelistul a vorbit despre echilibrul dintre frumusețea unei femei și abilitățile sale culinare.

O ciorbă bună, făcută de o femeie frumoasă, parcă nu te-a ars așa tare. Când și ciorba e rea și femeia e urâtă, te-a bătut Dumnezeu !”, a spus Nicolae Guță.

Ce își propune Nicolae Guță să facă după ce se va lăsa de cântat?

Nicolae Guță, sfaturi de viață pentru bărbați
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Tot pentru sursa menționată anterior, Nicolae Guță a declarat că va mai urca pe scenă doar 5 ani, urmând ulterior doar să înregistreze piese.

Mai mult decât atât, manelistul își propune să își deschidă o academie muzicală.

„Eu acum, la ora actuală, din punctul meu de vedere, eu cânt mai frumos, cât și mai bine, am acumulat o mare experiență, și de viață, și de muzică. Doar că, am doi copilași frumoși pe care îi iubesc de nu se poate.

La fel este și Cristina mea și vreau să mă și bucur de viață pentru că muzica pentru mine, eu nu am făcut armată, dar armata este pistol cu apă, pe lângă exigența pe care o

cere și implicarea sufletească. O să fac înregistrări. Pe parcurs, dacă Dumnezeu îmi ajută și voi fi sănătos, vreau să îmi deschid o academie muzicală. Nu pot să trăiesc fără muzică sau în afara muzicii. Eu datorez atât de mult muzicii !”, a spus Nicolae Guță.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o Andra până la vârsta asta? „Sunt mândră că am ajuns în acest punct în care să gândesc așa și sper să mă țin de asta.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies