Nicolai Tand a vorbit despre cum a trecut și el prin faliment, odată cu pandemia.
Nicolai Tand, cunoscutul și îndrăgitul bucătar, prezent pe rețelele de socializare și la emisiunile televizate, a trecut prin multe evenimente neplăcute în viața lui până a ajuns să aibă cariera de succes pe care o are. A fost învățat cu munca încă de mic și nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că provine dintr-o familie modestă, acolo unde toți au trebuit să muncească pentru a avea ceva. Chiar și acum, când totul părea a fi bine, iar lucrurile urmau să o ia pe un drum bun, bucătarul a vorbit despre falimentul prin care a trecut.
Motivul pentru care Nicolai Tand a dat faliment în pandemie
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Invitat în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, Nicolai Tand a vorbit despre cum a ajuns să închidă restaurantul în timpul pandemiei, iar ulterior a avut altul deschis.
Spune că nu s-a plâns și că a trebuit să își revină, iar acest lucru se învață inclusiv de la oamenii de afaceri. Bucătarul a mai menționat că eșecul era destul de simplu atunci când venea vorba de un restaurant, deoarece, în momentul în care nu ai grijă de clientul tău, va veni un alt restaurant din urmă care să o facă. A recunoscut că importantă este implicarea, chiar dacă lumea se schimbă, iar la mâncare apar noi trenduri. Acum, Nicolai Tand se pregătește să deschidă un nou restaurant.„Am închis un restaurant cu pandemia. Am avut altul deschis. Nu m-am lăsat niciodată. Nu am plâns, trebuia să-mi revin, nu am voie. Deși, ar trebui să înveți de la el, toți oamenii mari zic. Toți oamenii de afaceri spun asta. Nu pot să înveți din ceea ce spune un vecin. Până nu treci tu prin el. Eșecul, la un restaurant, era destul de simplu. În principiu, dacă tu nu ai grijă de clientul tău, sigur că vine alt cârciumar care are grijă de el.