Nicole Cherry, declarații despre despărțirea de Florin Popa, tatăl copilului ei: „O să fiu la fel de fericită”

Nicole Cherry și Florin Popa
Nicole Cherry și Florin Popa

Cântăreața a făcut noi dezvăluiri despre ruptura dintre ea și Florin Popa, cel care urmează să devină tatal copilului ei!

Frumoasa vedetă este mai fericită ca niciodată, acum că toate îi merg foarte bine, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal, mai ales că va aduce pe lume o fetiță în mai puțin de trei luni.

Ea și iubitul ei, Florin Popa, trăiesc cele mai fericite momente din viața lor și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care se va naște primul lor copil, o fetiță a cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Nicole nu s-a hotărât nici până acum cum vrea să o strige, dar un lucru e sigur- are două variante: „Înca nu am ales numele, ii spun in toate felurile momentan si sunt in perioada aia in care ii spun si galusca, Natalia, Maria… tot sa vad cum imi place s-o strig”.

Citeste si: Marilena și Andrei Ciobanu vor deveni părinți? Fosta Războinică a dat vestea cea mare: „Gemeni”

Încă din perioada în care și-a făcut curaj și a dat de veste că este însărcinată, Nicole a primit nenumărate mesaje inconfortabile legate de faptul că este prea tânără pentru a deveni mămică și de ideea că nu va rămâne împreună cu Florin Popa până la adânci bătrâneți, căci relațiile de la 22 de ani nu țin. Nicole nu a luat în seamă aceste replici și pare încrezătoare în ceea ce privește relația cu cel ce urmează să devină tatăl copilului ei.

Nicole Cherry și Florin Popa
Nicole Cherry și Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Cum va proceda Nicole Cherry după despărțirea de Florin Popa: „Am făcut ce m-a tăiat capul”

După ce a primit nenumărate mesaje în care era întrebată ce va face dacă se desparte de iubitul ei, Nicole nu a mai rezistat și a dezvăluit în ultimul său interviu câteva detalii care i-au lăsat pe urmăritorii ei cu gura căscată. Cântăreața a spus că dacă se va separa de Florin Popa va rămâne la fel de fericită, însă are atât de multă încredere în relația pe care au construit-o împreună, încât este mai

mult ca sigură că acest lucru nu se va întâmpla.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Diferența de vârstă dintre cei doi reprezintă un avantaj mare, susține frumoasa artistă, iar atunci când a decis să devină mămică s-a gândit că Florin este destul de matur și responsabil pentru a-i fi alături.

Citeste si: Denis Ștefan este în culmea fericirii! Soția lui a născut pentru a doua oară: „A venit pe lume a doua minune în viața noastră"

„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită.

Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni televizate.

Nicole Cherry, despre reacția apropiaților la vestea că este însărcinată

Cântăreața mărturisește că a visat să aibă un copil săgetător, la fel ca ea și iată că dorința i s-a îndeplinit. După ce a făcut testul de sarcină, care a indicat din prima două liniuțe, vedeta și-a sunat sora pentru a împărtăși vestea. În momentul acela emoționant, Nicole a văzut că una dintre liniuțele din test nu era întocmai foarte clară, dar a primit ulterior confirmarea și de la Carla, sora ei mai mare.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei”, pregătită să aibă un copil? Ce planuri are blondina după terminarea competiției

Nicole Cherry
Nicole Cherry [Sursa foto: Instagram]

„Când i-am spus de planul meu mamei, că vreau un copil săgetător pentru că-mi place zodia mea, că eu sunt mereu norocoasă, a zis că o să râdă Dumnezeu de mine. Și culmea chiar așa va fi. După i-am zis mamei că am avut niște simptome, dureri, greață, dar nu-mi venea să cred că –mi iese totul perfect.

Fix înainte să-mi fac testul, am avut niște dureri, am sunat-o pe mama și mi-a zis să aștept până dimineața. Am comandat testul prin curier, a doua liniuță era cam ștearsă, am sunat-o pe mama și mi-a zis să o întreb pe soră-mea. Ea a rămas blocată și mi-a zis că sunt însărcinată. Eu eram fiartă să-i zic lui Florin, l-am așteptat o oră, am încercat să filmez, dar el s-a pus în afara cadrului, n-am prins nimic din reacția lui, dar a fost foarte amuzant”, a mai spus frumoasa vedetă.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Anda Adam și noul ei iubit fac nuntă în secret? Apropiații celebrului cuplului au dat cărțile pe față!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies