Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale! Când va avea loc marele eveniment

Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale! Când va avea loc marele eveniment
Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale! Când va avea loc marele eveniment

Celebra artistă a oferit primele declarații oficiale despre botezul Anastasiei! Iată în ce perioadă va fi organizat

Nicole Cherry se poate declara cea mai fericită femeie din lume, acum că o poate ține strâns în brațe pe Anastasia, fetița ei care a venit pe lume la sfârșitul lunii noimebrie anul trecut. Vedeta și soțul ei, Florin Popa, trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, căci au devenit pentru prima dată părinți, iar totul a decurs conform planului. De curând, frumoasa cântăreață a anunțat oficial, pe contul ei de socializare, când va avea loc botezul copilului!

Citeste si: Nicole Cherry, declarații şi imagini din spital, după ce a născut: „M-am topit, nu mai pot după ea!”

Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale!
Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale![Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale!

Nicole Cherry a fost dintotdeauna foarte deschisă și sinceră cu cei care o urmăresc pe conturile de socializare, postând foarte des tot felul de imagini și filmulețe, pentru a satisface curiozitățile tuturor.

De data aceasta, vedeta a vorbit despre cum s-a simțit după ce a născut prin cezariană, dar și despre cea mică.  

„Am născut prin cezariană. Mă simt foarte bine! Imediat după operație m-am simțit foarte bine. Am lucrat mult cu mine, să am o gândire pozitivă. Cred că am fost și un caz special. Am avut o recuperarea foarte ușoară. Cezariana în sine, pentru mine, a fost ușoară.

Durerile au fost suportabile. M-am bucurat, am ascultat muzică, am vorbit cu domnul doctor, cu asistentele. Am avut o experiență plăcută”, a povestit Nicole Cherry la Insta Story.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De asemenea, Nicole Cherry a mărturisit și data exactă când va avea loc marele eveniment și anume botezul Anastasiei, fetița ei: „Imediat după Paște, cred.

Cam așa, în luna mai”.

Citeste si: Nicole Cherry, detalii neștiute despre Florin Popa! Cum a decurs prima lor întâlnire: „Nu aveam ochi pentru el”

Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale!
Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale![Sursa foto: Instagram]

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin Popa?

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu încă de pe vremea când ea avea doar 16 ani, el fiind cu 8 ani mai mare decât ea, iar de atunci și până acum lucrurile au evoluat fabulos.

Vedeta a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre momentul magic în care și-a cunoscut partenerul de viață, cel cu care avea să facă și un copil la scurt timp.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ei bine, aflată la un service de telefoane împreună cu tatăl ei, Nicole Cherry l-a întâlnit pentru prima dată pe Florin Popa și mărturisește că fără îndoială a fost dragoste la prima vedere, însă existau totuși îndoieli. Cât despre prima lor întâlnire, solista spune că a decurs perfect și că nu au existat deloc semne de stângăcie. 

„A fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de

pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el.

Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică, a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete", a declarat Nicole Cherry, pentru Viva.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nicole Cherry spune ce va face cu pisica ei după ce va veni pe lume Anastasia, fetița ei: „Mi-am ascultat medicul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies