Nicoleta Dragne, despărțită definitiv de tatăl copilului ei! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a oferit primele declarații: „Părinți prieteni”

Nicoleta Dragne
Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne a recunoscut că s-a despărțit din nou de tatăl copilului ei!

Nicoleta Dragne, fosta concurentă a emisiunii de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities” și tatăl copilului ei, Bruno Vlad, au stat separați o bună perioadă de timp, asta până când în luna octombrie a anului trecut au decis să se împace, de dragul copilului și familiei pe care au construit-o împreună. Când toată lumea credea ca cei doi și-au găsit în sfârșit echilibrul în relație, iată că vestea despărțirii vine din nou!

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este NICOLETA DRAGNE. Biografie: dată nașterii, relații amoroase, copil, ocupație

Nicoleta Dragne
Nicoleta Dragne[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Dragne, despărțită definitiv de tatăl copilului ei!

Nicoleta Dragne și Bruno Vlad s-au iubit încă de la început și au decis chiar să devină părinți. Tânăra l-a născut pe Vladimir, primul ei băiețel, însă la scurt timp după s-a despărțit de bărbat și a trebuit să se descurce singură.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisea că nu se mai înțelegeau și că aveau mereu opinii diferite, însă chiar și așa i-a mai oferit o șansă, de dragul familiei pe care au construit-o împreună.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ei bine, lucrurile nu au mai mers la fel ca la început și au ajuns din nou la despărțire.

Tânăra mămică se focusează acum pe cel mic și mărturisiește că păstrează o relație de prietenie cu fostul partener, pentru binele copilului lor. Cu toate că de fiecare dată au ajuns la separare, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu exclude o viitoare nouă împăcare cu Bruno Vlad.

„Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost din totdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie pentru că trebuie, avem un copil împreună și e normal.

(...) Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia: să nu spui niciodată niciodată”
, a declarat Nicoleta Dragne la Antena Stars.

Citeste si: Nicoleta Dragne, noi dezvăluiri despre relația cu Bruno Vlad! Vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a spus tot adevărul

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Bruno Vlad, fostul partener al Nicoletei Dragne
Bruno Vlad, fostul partener al Nicoletei Dragne[Sursa foto: Instagram]

Bruno Vlad, partenerul Nicoletei, a fost căsătorit cu Mădălina Pamfile în urmă cu 6 ani

Mădălina Pamfile și iubitul Nicoletei Dragne s-au căsătorit în anul 2015, evenimentul fiind organizat în mare secret la vremea respectivă. Cei doi au divorțat într-un final, iar Mădălina Pamfile și-a găsit liniștea în brațele unui om de afaceri libanez, cu care s-a căsătorit ulterior și a făcut și doi copii. 

În urmă cu mai mult timp, Nicoleta Dragne a recunoscut faptul că știa de căsătoria lui Bruno Vlad cu Mădălina Pamfile, fosta ei colegă de platou. Se pare că în momentul în care s-a cuplat cu acesta, între el și Mădălina Pamfile nu mai exista absolut nimic.   



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei suferă și acum după despărțirea de Mona! Tânărul nu își ascunde sentimentele: „Mi-a fost foarte greu. Nu mâncam, nu dormeam”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies