Nicoleta Dragne își menține poziția în scandalul cu Mădălina Pamfile: „Te calcă pe cap! Ioana a fost mult prea finuță!”

Nicoleta Dragne continuă acuzațiile la adresa Mădălinei Pamfile
Nicoleta Dragne continuă acuzațiile la adresa Mădălinei Pamfile

Nicoleta Dragne continuă șirul acuzațiilor la adresa Mădălinei Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Tensiunile se țin lanț în emisiunea de modă de la Kanal D! Ultima ediție a venit cu multe surprize pentru telespectatori, unele plăcute, iar altele mai puțin plăcute, mai ales pentru susținătorii Mădălinei Pamfile, care a lipsit de la filmări. Chiar și fără prezența ei în platou, Nicoleta Dragne a continuat șirul acuzațiilor, iar de aici și până la un conflict de proporții între concurente nu a mai fost decât un pas.

Citeste si: Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea! Cum a aflat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre scandal

Nicoleta Dragne continuă acuzațiile la adresa Mădălinei Pamfile
Nicoleta Dragne continuă acuzațiile la adresa Mădălinei Pamfile[Sursa foto: Captură YouTube]

Nicoleta Dragne, noi acuzații la adresa Mădălinei Pamfile

La începutul emisiunii, Ilinca Vandici a menționat că Mădălina Pamfile lipsește de la filmări motivat, fiind plecată din țară pentru a rezolva câteva probleme de familie.

Acest lucru nu a oprit-o pe Nicoleta Dragne să continue scandalul pe care l-a început cu doar o zi în urmă, când Pamfile a și ieșit din platou, vizibil deranjată de atitudinea colegei ei.

Scandalul dintre cele două a pornit din cauza unor înregistrări vocale pe care Mădălina Pamfile i le-a trimis Ioanei Filimon, în perioada în care era în competiție, iar Nicoleta Dragne este printre puținele persoane care au ascultat materialul audio.

Se pare că Mădălina Pamfile a avut atunci o reacție mai puțin obișnuită, cauzându-i fostei concurente multa suferință și aducându-i totodata și foarte multe reacții negative din partea celor de acasă.

Citeste si: Viviana Sposub sare în ajutorul lui George Burcea: „George nu este un agresor!”

Viviana Sposub sare în apărarea Mădălinei Pamfile
Viviana Sposub sare în apărarea Mădălinei Pamfile[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nicoleta: Dacă eu aș fi fost în locul Ioanei și oricare dintre voi, pur și simplu să te uiți la cineva cum te calcă pe cap, tu știind că nu are dreptate și ea știind că nu are dreptate va spun că oricare dintre voi ați fi făcut urât, nu cum a făcut Ioana. Ioana a fost mult prea finuță și a fost judecată mult prea urât.

Raluca: Foarte frumos din partea Ioanei că nu a avut o atitudine la nervi, fiindcă la nervi oamenii procedează într-un anumit fel

Viviana: Nu mi s-a părut firesc să aduci în discuție faptul că tu deții acele informații care sunt mult prea personale pentru a se discuta. Faptul că tu le-ai adus în discuție...

Nicoleta: Da! Era la modul: „Mădălina, eu am ascultat alea (nr.

Înregistrările), nu mă minți pe față”, despre asta era vorba, mă minți în față când eu le-am ascultat

Viviana: Nu mi se pare că ceea ce se afla în acele înregistrări erau niște minciuni față de ce spunea ea aici. Erau niște probleme de familie.

Ruxi intervine: Doamne, Viviana! Cum poți să duci în halul ăsta de departe

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viviana: Eu cred că Mădălinei îi era frică, de asta a și plecat, îi era fricîă să nu te apuci să spui ceva, altfel nu îmi explic. Era vorba că le-ai adus în discuție, că le deții ca și cum „Hei, am astea aici așa că mai bine...”

Nicoleta: Nu, era „Hei, le-am ascultat așa că nu mă minți în față. Ok, minte-o pe Viviana care nu le-a ascultat, minte pe orice din platou care nu le-a ascultat, dar nu mă minți pe mine când eu le-am ascultat. Dacă aș fi vrut să le dau le dădeam din prima și ne uitam aici și ascultam acele vocale minunate și apoi comentam pe urma lor.

Adina Halas: Mi se pare prea mult să se reia acea discuție de câtre tine, Ioana nefiind aici. Dacă în dicuție, în platou ar fi fost și Ioana și ele două aveau un conflict și voiai să sari în apărarea Ioanei era cu totul și cu totul altceva

Ruxi: Nicoleta nu a vrut să dea pe post mesajul, ci a vrut să spună că noi știm că a mințit. Faptul că Ioana avea de o lună aceste mesaje și nu a spus nimic de ele arată despre caracterul Ioanei multe în sensul bun. Putea în clipa în care era nervoasă să-i zică, dar nu a făcut-o pentru că nu e o nesimțită.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca și Cristian Comănici își testează abilitățile stilistice în noul episod „Nu te supăra, frate”. Află cine este marele câștigător

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies