Nicoleta Luciu pozează în mamă-eroină. Iată, însă, care este adevărul

Nicoleta Luciu pozează în mamă-eroină. Iată, însă, care este adevărul
Nicoleta Luciu pozează în mamă-eroină. Iată, însă, care este adevărul

Deși este catalogată drept mamă-eroină după ce a născut tripleții, Nicoleta este pierdută fără bonă.

Când vine vorba de educarea, creșterea și îngrijirea copiilor, focoasa brunetă se bucură de un ajutor de nădejde 

Bruneta a declarat în nenumărate rânduri că se ocupă singură de creșterea micuților, însă acest lucru nu este pe deplin adevărat. Din moment ce cariera ei este în declin, Nicoleta a decis să-și aloce tot timpul copiilor, dar când ocupațiile celor mici se diversifică, lucrurile devin complicate. Acum că au crescut, cei patru copii ai brunetei, Zsolt jr, Kim, Kevin și Karoly, au dezvoltat pasiuni diferite.

Unul vrea la înot, altul la hochei, ori limbi străine, iar ca acest lucru să fie posibil, prezența unei bone este indispensabilă.

Ajunsă la epuizare, Nicoleta a decis să angajeze o bonă. Femeia este prezentă atât în viața de zi cu zi a familiei brunetei, dar și în vacanțe. Se pare că, deși micuții îi cam dau bătăi de cap, să fii bona copiilor Nicoletei are și un avantaj: cel puțin o vacanță de lux pe an! Recent familia Csergo s-a întors din Franța.

Aceștia au fost într-o vacanță de lux pe Coasta de Azur unde, bineînțeles, bona a fost nelipsită. 

Citeste si: Denisa Nechifor, mărturisire șocantă. Care este boala neștiută a vedetei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV

Citeste si: Pentru Brad Pitt vârsta este un impediment. Actorul primește tot mai puține roluri  

Nicoleta și soțul ei, Zsolt Csergo, sunt împreună de mai bine de zece ani și au împreună 4 copii, un băiețel, în vârstă de 11 ani, și tripleții, de doar 8 ani. Din moment ce Miercurea Ciuc este cartierul general al afacerilor soțului brunetei, cei doi, Nicoleta și Zslot, au decis să se mute în acest oraș în care își cresc copiii de câțiva ani buni.

Bruneta s-a retras din showbiz aproape în totalitate,iar, în prezent, se dedică  familie sale.  

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

O mămică de invidiat. Anca Serea arată impecabil însărcinată în opt luni și jumătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies