Nicoleta Luciu revine la TV?! Ce a declarat vedeta!

nicoleta luciu revin la TV
Nicoleta Luciu este o mămică fericită și împlinită

Apropiații Nicoletei Luciu declară că vedeta ar vrea să revină pe micile ecrane și să aibă propria emisiune TV.

Fanii Nicoletei Luciu sunt în delir după ce s-a zvonit că vedeta lor preferată s-ar întoarce la TV. Apropiații frumoasei brunete au declarat că aceasta își dorește enorm să revină la vechea ei pasiune.

Nicoleta Luciu revine la TV?!

Nicoleta Luciu a câștigat Miss România la vârsta de 19 ani, ceea ce i-a adus destul de multă vizibilitate. Ulterior, aceasta a fost model, actriță, cântăreață și chiar moderatoare TV. 

În 21 aprilie 20202, Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo cu care are trei copii.

Citeste si: Doamne, cum a fost surprinsă Nicoleta Luciu la plajă! Avea burtică şi celulită! Imagini incredibile cu cea mai frumoasă femeie din România!

Nicoleta Luciu locuiește la Miercurea Ciuc alături de familia sa, dar își dorește nespus de mult să revină în fața telespectatorilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

nicoleta luciu aparitie tv
Nicoleta Luciu își dorește să revină pe micile ecrane[Sursa foto: Instagram Nicoleta Luciu]

”Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au declarat cunoscuți ai vedetei.

Nicoleta Luciu este adepta operațiilor estetice  și nu s-a sfiit niciodată să declare acest lucru.

Citeste si: Nicoleta Luciu pozează în mamă-eroină. Iată, însă, care este adevărul

”Uneori, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că pot vorbi din experiență și cu sinceritate.

Indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

nicoleta luciu emisiune tv
Nicoleta Luciu își dorește propriul show de televiziune[Sursa foto: Instagram Nicoleta Luciu]

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru că regretele de după ar fi și mai greu de suportat decât starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să

elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, a declarat frumoasa vedetă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Lavinia Pîrva, transformarea uluitoare! Soția lui Ștefan Bănică jr. a slăbit 30 de kilograme și arată mai bine decât înainte de a rămâne gravidă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies