Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate! Ce a pățit vedeta în vacanța din Italia

Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate!
Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate!

Artista traversează o perioadă dificilă, motiv pentru care a și dispărut din mediul online. Vacanța din Italia nu i-a făcut prea bine, iar acum este nevoită să stea sub tratament.

Nicoleta Nucă, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară, traversează o perioadă extrem de dificilă. După ce a venit din vacanță, artista le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate. Despre ce este vorba și cum se simte acum?

Citeste si: Nicoleta Nucă, primele detalii despre nunta cu Alex Ursache: „Încă suntem nehotărâți”

Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate!
Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate![Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Nucă, nevoită să urmeze un tratament 

După câteva zile bune în care a absentat de pe rețelele de socializare, cântăreața a dorit să le ofere urmăritorilor câteva explicații în acest sens. Din cauza unor imprudențe pe care cu toții le facem în perioada verii, artista are acum probleme serioase de sănătate. Este răcită din cauza aerului condiționat, dar și a consumului de apă foarte rece.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Fiind extrem de cald în Italia, am abuzat la greu de aerul condiționat din mașină și de apa rece. Transpirată și încălzită fiind când urcam în mașină, apa și aerul rece au fost „Cireașa de pe tort” și m-am pricopsit cu o răceală cum de foarte multă vreme n-am mai avut.

Dar mă tratez eu și revin cu forțe proaspete cât de curând”, a mai explicat Nicoleta Nucă pe contul ei personal de Instagram.

Citeste si: Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate!
Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate!

Nicoleta Nuca s-a confruntat cu depresia

Nicoleta Nucă apărea mereu în spațiul public cu zâmbetul pe buze și binedispusă, însă în interiorul ei era o adevărată bătălie.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut nevoie de ajutorul unui psihoterapeut pentru a trece cu bine de cea mai grea perioadă din viața sa.

„Am trecut printr-o depresie, dar am reușit încet să trec peste acea parte.

Am apelat la ajutorul unui psihoterapeut, pentru că de multe ori deși înțelegem problema pe care o avem, însă este de ajutor să mai primești o părere exterioară sau să vezi lucrurile din exterior, cum le văd și alții.

Începe totul de la starea de spirit, n-ai chef de nimic, nu te bucură absolut nimic în lumea asta, n-ai chef să faci activitățile pe care le faci în mod normal, te izolezi de familie, de oameni. Astea sunt primele semne”, a declarat Nicoleta Nucă în cadrul unui interviu TV.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies