Nicos dezvăluie adevărul despre fosta soție: "S-a terminat, asta e!"

nicos evolutie
Nicos a slăbit foarte mult după căsătorie

Nicos, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Puterea Dragostei” sezonul al treilea, a realizat declarații neașteptate despre viața ta personală.

Chiar dacă pe fosta soție a lui Nicos o cheamă tot Alexandra, ca și pe concurenta de la show-ul "Puterea Dragostei cu care bărbatul a avut o scurtă relație, se pare că certurile cu amândouă l-au adus pe solist într-un mare impas.

Nicos a făcut dezvăluiri despre fosta soție

”Referitor la fosta mea soție, totul s-a încheiat frumos. Nu am păstrat o legătură cu ea deoarece mie nu mi se pare normal să păstrezi legătura în astfel de situații.

S-a terminat, asta e! Nu avem copii, n-avem nimic de împărțit, taxiul și… m-am dus. Dar, s-a încheiat amiabil, fără certuri, fără bătăi. Nu am ce să spun, a fost o femeie bună, a avut grijă de mine…A avut atât de bine grijă de mine încât m-am făcut de 132 de kile. Uneori, drumurile a doi oameni se despart”, au fost cuvintele lui Nicos în discuție cu Cornelia Ionescu.

Citeste si: Nicos de la Puterea dragostei a fost eliminat din competiție: „Simt nevoia de o femeie”

nicos puterea dragostei concurent
Nicos și celebrul său tată[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De asemenea, concurentul de la "Puterea Dragostei" mărturisește că tatăl său l-a ajutat să ajungă la kilogramele ideale, dar că a fost un drum destul de lung.

Acesta a trebuit să depună mult efort, să aibă un plan alimentar foarte bine pus la punct, dar să meargă și destul de des în sala de forță.

Citeste si: Alexandra, udată din cap până în picioare de Nicos! S-a lăsat cu un scandal monstru la Puterea Dragostei!

nicos puteres dragostei
Nicos este noul concurent de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Facebook]

Până la urmă eforturile i-au fost răsplătite, iar Nicos arată la momentul actual exact ca un fotomodel de pe podiumurile internaționale.

De aceea, de fiecare se mândrește cu acest lucru și își postează diferite fotografii pe conturile de socializare, acolo unde a strâns o comunitate destul de mare de fani.

Citeste si: Alexandru îi este infidel Andradei? Iată conversațiile dintre participantul Puterea Dragostei și noua cucerire! ”Te ador, mă înțelegi?”

De asemenea, Nicos mărturisește că între el și Aya nu există o relație amoroasă, dar că vorbesc extrem de mult despre diferite subiecte.

Totuși, bărbatul spune cu siguranță că atât el cât și Aya au un interes comun, dar nu a mărturisit cu exactitate care este acesta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Nelson Mondialu o atacă pe Bianca Comănici: "Stai cuminte în banca ta..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies