Niculina Stoican, fără costum popular. Cum arată vedeta

niculina stoican
Niculina Stoican

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, de la noi din țară. Cu toate că este văzută mai mereu în costum popular, artista arată foarte bine și cu haine obișnuite.

Vedeta stârnește de fiecare dată reacții pozitive, atunci când abordează și alte ținute.

Ce obișnuiește să poarte Niculina Stoican

niculina stoican fara costum popular
Cum arată Niculina Stoican fără costum popular[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Iertați-mă, doamnelor” George Buhnici și-a cerut scuze pentru jignirile pe care le-a făcut

De fiecare dată când are apariții în emisiuni, cântăreața alege să se afișeze în straiele tradiționale. Cu toate acestea, fanii ei o pot vedea și așa cum este ea, în viața de zi cu zi.

Pe contul de Facebook, Niculina postează des fotografii cu ea, în care nu poartă costumul popular. Vedeta are un stil vestimentar cât se poate de actual, fiind atentă la hainele pe care le are în garderobă. Cântăreața preferă rochiile elegante și ținutele colorate.

Niculina Stoican, momente dificile în copilărie

niculina stoican silueta
Ce ținute poartă Niculina Stoican [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ar putea crește cu 40% salariile anumitor categorii de bugetari

Artista este fiica Angelicăi Stoican, o interpretă de folclor din Oltenia. Tatăl Niculinei le-a părăsit pe ea și pe sora ei, de la o vârstă fragedă. Astfel, fetițele au fost crescute de mama și bona lor. Cântăreața își amintește de momentele grele din copilăria ei, deoarece mama ei era foarte ocupată.

„Avea concerte prin toată țara, era obosită. Își pierduse răbdarea, iar noi, eu și sora mea, pe care pot spune că am crescut-o, eram lăsate în grija unei bone. Într-o zi, eu am încălcat una dintre reguli și am plecat din fața blocului, așa că nu am auzit când mama m-a chemat în casă. Rezultatul: m-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care, chiar dacă am încasat-o pe bună dreptate, nu am uitat-o nici până acum”, a povestit Niculina.

niculina stoican sot
Niculina Stoican [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum au schimbat-o operațiile estetice pe Nicoleta Luciu. Cum arată vedeta în prezent

De asemenea, artista a declarat că a suferit foarte mult din cauza tatălui ei, cu care nu a avut o relație prea bună. Niculina a mărturisit că i-a lipsit figura paternă, toată viața.

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie.

Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Nici nu ştiu dacă neînţelegerea dintre ei doi a făcut parte din copilăria mea. Putem să fim foarte săraci atunci când nu reuşim să iubim cu pasiune.”, a declarat cântăreața.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce bacșiș uluitor a primit o chelneriță, pentru o notă de plată de doar 65 de lei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies