Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat

Niculina Stoican si Olguta Berbec
Niculina Stoican si Olguta Berbec au ajuns in fata judecatorului

Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican din cauza faptului că i-ar fi furat, în urmă cu mai mult timp, o piesă. Ce au spus cele două în fața judecătorilor?

Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit, acum două zile, la tribunal, pentru a rezolva toate neînțelegerile. Scandalul dintre cele două a început după ce Olguța Berbec a decis să își facă dreptate pe cale legală în ceea ce privește una dintre piesele sale, pe care ar fi furat-o Niculina Stoican. Aceasta a ales să cânte versurile ce-i aparțin colegei de breaslă atât la concerte, cât și la diferite evenimente, susținând că nu este nicidecum a Olguței Berbec, ci „culeasă din popor”.

Ce au decis judecătorii?

Citeste si: Cine este soţia lui Constantin Enceanu. „M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți”

Olguța Berbec
Olguța Berbec[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican și Olguța Berbec, față în față la tribunal

În urmă cu doar două zile, cele două artiste s-au întâlnit la Tribunalul București, acolo unde au stat față-n față, potrivit click.ro.

După ce au așteptat ore întregi până să intre în sala de judecată, cele două au început să discute și să răspundă la întrebările judecătorilor, în încăpere fiind în mod evident o atmosferă destul de tensionată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Olguța Berbec a depus multe documente cu dovezi prin care arată că piesa intitulată „Dragoste veche și nouă” îi aparține, însă Niculina Stoican susține cu tărie că niciodată nu a auzit că aceasta ar fi, de fapt, a colegei de breaslă.

Întrebată fiind dacă „sunteți de acord că linia dumneavoastră melodie e identică cu cea a piesei Olguței Berbec”, Niculina Stoican a răspuns cu „DA”.

Așadar, pe data de 13 septembrie, potrivit deciziei luate de judecători, se vor întâlni trei experți de la Institutul de Folclor „Constantin Brăiloiu” care vor analiza dacă piesa pe care Niculina Stoican o cântă provine din folclor sau dacă într-adevăr aparține Olguței Berbec.

Citeste si: Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican ar fi modificat titlul și versurile, păstrând linia melodică

Olguța Berbec a înregistrat piesa „Dragoste veche și nouă”, în anul 2015, la Uniunea Compozitorilor, ea fiind remunerată din difuzările de pe radio și alte canale muzicale.

Ei bine, în urmă cu doar un an, Niculina Stoican lansa piesa „Iar mi-e dor de Mehedinți”, care seamănă izbitor cu cea compusă de colega ei de breaslă.

Cu toate că Niculina Soican a schimbat titlul și versurile, linia melodică este aceeași, lucru ce a determinat-o pe Olguța Berbec să creadă că a fost, de fapt, plagiată.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies