Ninsori, lapovită şi polei, în mai multe zone. Noi avertizări meteo COD GALBEN de vreme severă imediată

Ninsori, lapovită şi polei, în mai multe zone. Noi avertizări meteo COD GALBEN de vreme severă imediată
Ninsori, lapovită şi polei, în mai multe zone. Noi avertizări meteo COD GALBEN de vreme severă imediată

Vremea va fi deosebit de rece în toată ţara. Se vor semnala precipitaţii mixte în Oltenia şi pe spaţii mici în Muntenia şi în estul Transilvaniei, iar în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi sudul Dobrogei vor predomina ploile. În zona montană vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste ninsori. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. ANM a emis noi avertizări meteo cod galben de tip nowcasting pentru zona Dobrogei.

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Mangalia şi Midia sunt închise momentan, din cauza vântului puternic.

 

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice, iar în restul ţării valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale în ultima decadă a lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3...-2 grade în jumătatea de nord a Moldovei şi 6...8

grade în regiunile vestice. Minimele termice vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, mai scăzute în Moldova.

 

Cerul va fi noros, cu intervale de înseninare în cursul nopţii local în estul teritoriului. Se vor semnala precipitaţii mixte în Oltenia şi pe spaţii mici în Muntenia şi în estul Transilvaniei, iar în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi sudul Dobrogei vor predomina ploile.

În zona montană vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste ninsori. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a zilei în sud-est, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor atinge 55...65 km/h. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, asociată izolat cu depunere de chiciură.

 

LA BUCUREŞTI.

Vremea va fi deosebit de rece, cu cerul noros. În primele ore ale zilei, vor fi posibile precipitaţii mixte, slabe, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă în jurul valorii de -1 grad.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop weekend 23-25 noiembrie 2018. Avem LUNA PLINĂ în Gemeni! Pe de-o parte este extraordinară, însă pe de altă parte… Mare atenţie la NERVI!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies