„Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu.” Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața

„Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu.” Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața
„Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu.” Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața

În cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici, Danu Oțil a povestit mai multe evenimente mai puțin știute despre viața lui și a mărturisit cât de mult a fost afectat de muncă, ba chiar a avut probleme de sănătate.

Dani Oțil a avut de suferit din cauza muncii în exces, iar după ce a avut parte de un control, doctorul care l-a consultat i-a spus că problemele sale sunt de la stres și supărare.

Citește și: ”A ajuns cadoul meu.” Gabriela Prisăcariu, în culmea fericirii! Ce cadou scump a primit de la Dani Oțil

Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața

Dani Oțil a avut parte de un moment foarte greu în viață, când s-a supărat foarte tare din cauza unei mașini de curse căreia i-a murit motorul. După ce a ajuns la spital, doamna doctor care s-a ocupat de el i-a spus că are probleme din cauza stresului.

Prezentatorul TV a povestit despre începuturile sale în radio și a mărturisit că a dormit în garsoniera colegului său de breaslă, pe fotolii și că situația lor era foarte precară.

Într-un moment și-a dat seama că muncește mult prea mult și a adormit cu un șnițel în mână.

Dani Oțil a trecut prin momente neplăcute de-a lungul timpului pentru a ajunge unde este acum și viața l-a pus la încercare de mai multe ori. Prezentatorul TV a lucrat pe un salariu mic și stătea foarte mult timp plecat de acasă, motiv pentru care era foarte stresat și supărat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Noi am fost săraci, îți dai seama. Eu am dormit pe două fotolii la Răzvan în garsonieră, puse cap la cap, pentru că în pat erau el și Robi, prietenul nostru cel mai bun, că ei plăteau chirie. Eu la fotolii nu plăteam. (…) Am descoperit în timp că noi, oamenii de o anumită vârstă, trecuți de 30 de ani, care avem și niște garanții lăsate în viață, când n-ai vrea să pierzi lucruri materiale, gândim după sistemul

călătorului cu avionul. Și dacă ai, și dacă n-ai frică de avion, n-ai cum să nu te gândești că se poate întâmpla ceva. Păi, ca-n orice poveste scrisă, până n-a bătut la ușă medicul, n-am lăsat-o moale. La Timișoara, fiind studenți, eu aveam căminul lângă radio. Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu, dar am dat probă separat. Ni s-au pus niște întrebări legate de radio, cum vorbim pe un intro, lucruri banale pentru noi că eram atât de pasionați!  Seara eram la prietena ei acasă, mama ei făcuse șnițele și am adormit cu șnițele în mână.
Un băiat la 22 de ani trebuie să doarmă cu altceva în mână, cu o sticlă de ceva, nu cu un șnițel… Sincer acum”,
a declarat Dani Oțil în podcastul lui Drăghici.

Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața
Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai povestit Dani Oțil despre viața lui

Dani Oțil a avut parte de un moment foarte greu în viață, când s-a supărat foarte tare din cauza unei mașini de curse căreia i-a murit motorul.

După ce a ajuns la spital, doamna doctor care s-a ocupat de el i-a spus că are probleme din cauza stresului. El credea că este din cauza mâncării, dar s-a dovedit că stresul și-a spus cuvântul.

„Am trăit un episod foarte complex. O doamnă mare de interne, șefă de spital, nu dau nume… În perioada asta, mă apucasem de curse. Aveam o mașină și mj-a crăpat motorul.

Sărisem destul de tare peste treaba asta, că eram la o cursă cu hostesse, am zis lasă că îmi asum eu, îl repar săptămâna viitoare. Am ajuns la București, eu am mâncat ce a mâncat și echipa mea. Toți am mâncat același lucru. Eu sunt strong la mâncare, pot combina orice cu orice. Am ajuns la București. M-am băgat în casă și am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața. I-am sunat și am întrebat dacă ei au pățit ceva. M-am dus la emisiune. N-am prea rezistat. Tremuram, apoi la 10-11 m-am dus la spital. Doamna doctor mi-a zis că știe ce am. Și am zis: am helycobacter…Mi-a zis: te-ai necăjit în weekend tare. I-am zis ce am pățit cu mașina. Mi-a zis: tu știi, Dani, că noi pe unde umblăm pe afară la conferințe, ni se vorbește când vine vorba de stomac și de intestine și de necazuri? A zis, stai că-ți dau ceva să nu mai vomiți. Mi-a făcut un cocktail și mi-a spus că nu mi-a pus nimic pentru stomac. Mi-a dat ceva anti-supărare. Și a zis: tu la stomac nu ai aproape nimic, dar de câte ori de enervezi, gândește-te că o să ai o reacție din asta”, a adăugat realizatorul TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața
Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au surprins fanii înainte de sfârșitul vacanței din Maldive. Ce s-a întâmplat în timpul sejurului

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„O să rupă audiența cu povestea noastră.” Mesajul lui Mihai Găinușă pentru Șerban Huidu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies