NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!

NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!
NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 10-17 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
VEZI
DOAR IUBIRE
“Priveste dincolo de aparentele greseli si neintelegeri si vezi doar iubirea din cealalta persoana (inclusiv din propria persoana) oricat de dificil ti s-ar parea. Concentrarea numai pe iubirea are sta la baza oricarei situatii aduce vindecarea pe cai nebanuite, nevisate.”
Ingerii ti-au dat acest mesaj pentru a-ti reaminti sa te vezi pe tine insuti, pe ceilalti si orice situatie prin ochii lor.
Atunci cand te focalizezi asupra iubirii, tot ce inseamna lipsa de iubire dispare. Este ca aprinderea unei lumini pentru a reduce intunericul. Cheama ingerii oricand ai nevoie pentru a-ti ridica vibratia si viziunea la una plina de iubire.
Semnificatii suplimentare: priveste dincolo de personalitatile si egourile din oameni si vezi ingerii din ei; iarta; lasa mania, senzatia de furie si de judecata in seama ingerilor; afirma ceea ce doresti, in loc sa te focalizezi pe ceea ce creaza teama.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Incepe cea mai buna luna pentru aceste trei zodii. Vor fi cele mai fericite in octombrie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies