NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!

NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!
NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
INOCENTA
“Dragul nostru, fiecare om este nevinovat pentru ca nimeni nu poate schimba lucrarea perfecta a lui Dumnezeu.
Lasa in seama noastra senzatiile de greutate, sa-ti putem usura povara. Lasa in seama noastra orice invinovatire, manie sau repros care iti poate ascunde perspectiva plina de iubire. Bucura-te din nou de pacea din inima ta.”
Acest mesaj vine ca o asigurare ca aceasta situatie si oamenii implicati sunt fara vina. Daca ai sentiment de vinovatie, lasa-l in seama ingerilor.
Dintre toate situatiile, vinovatia are cele mai joase vibratii, deci atrage negativitate. Daca judeci vinovatia altora, acest mesaj iti reaminteste sa vezi particica de Dumnezeu din fiecare pentru a vindeca situatia. Nu trebuie sa continui relatia cu cineva in care nu ai incredere, insa trebuie sa elimini ganduri si emotii toxice pentru propria ta stare de bine. Ingerii iti cer sa consideri ca orice neintelegeri au fost, au fost greseli nevinovate.
Semnificatii suplimentare: vezi punctul de vedere al celuilalt; iarta-te si elibereaza-te de regrete; o discutie pe care o ai a pornit de la o neintelegere; priveste dincolo de iluzii si vezi adevarul spiritual care sta la baza perfectiunii si ordinii divine.


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Incepe cea mai buna luna pentru aceste trei zodii. Vor fi cele mai fericite in octombrie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies