„Noi ne-am mutat aici în iulie și lângă noi avem un teren. A făcut atac de panică, m-au sunat. Mi-au spus că a intrat șarpele în curte.” Gina Lican trece prin clipe de groază, după ce vila ei a fost invadată de șerpi

„Noi ne-am mutat aici în iulie și lângă noi avem un teren. A făcut atac de panică, m-au sunat. Mi-au spus că a intrat șarpele în curte.” Gina Lican trece prin clipe de groază, după ce vila ei a fost invadată de șerpi
„Noi ne-am mutat aici în iulie și lângă noi avem un teren. A făcut atac de panică, m-au sunat. Mi-au spus că a intrat șarpele în curte.” Gina Lican trece prin clipe de groază, după ce vila ei a fost invadată de șerpi

Cântăreața de muzică de petrecere, cunoscută de întreaga țară pentru talentul său, trece acum printr-o experiență traumatizantă. Deși succesul profesional și viața pe care o are alături de soțul său o fac fericită, în urmă cu puțin timp a trecut printr-un episod care a lăsat-o cu urme adânci.

Îndrăgostiții, care au investit mult efort și muncă pentru a-și construi căminul ideal, s-au trezit în fața unui obstacol cu totul neașteptat. Cântăreața a dezvăluit cu sinceritate într-un interviu că curtea vilei lor a fost invadată de șerpi. Această situație i-a speriat foarte tare, iar acum își doresc doar să rezolve problema cât mai repede.

Citește și: „Vine la petreceri cu zece oameni, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni.” Cât cere Georgiana Lobonț pentru o nuntă? Suma impresionantă cu multe zerouri!

Gina Lican trece prin clipe de groază, după ce vila ei a fost invadată de șerpi

Se pare că factorul declanșator al acestei invaziieste un teren învecinat, acoperit de o vegetație luxuriantă, care este habitat pentru șerpi. Din acest mediu, aceștia au pătruns în curtea casei Ginei Lincan și a vecinilor săi, generând o situație dificilă. În ciuda eforturilor sale, artista nu a reușit să aibă o conversație proprietarul terenului, ceea ce i-a amplificat starea.

Este un moment dificil pentru Gina Lincan și soțul său, dar sunt hotărâți să găsească o soluție. Chiar dacă viața lor se învârte în jurul muzicii și a evenimentelor festive, cuplul nu dorește să lase această situație să le afecteze bucuria și liniștea în noul lor cămin. Cu hotărâre și determinare, ei își propun să depășească această provocare și să se bucure din plin de frumusețea vilei lor, îndepărtând fiecare șarpe care se află în curte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Dacă cineva mă aude. Noi ne-am mutat aici în iulie și lângă noi avem un teren. Eu mă întrebat când am cumpărat casa dacă are proprietar, asta ca să se facă curățenie. Am văzut că nimeni nu ia inițiativa și că nu se prezintă nimeni la acest teren, am făcut sesizare la primărie.

Nu s-a întâmplat nimic. Am mers și a doua oară și tot la fel. Apoi am cerut audiența. Am expus problema domnului primar. Este junglă. Domnul primar a zis că o să se rezolve. Au venit trei polițiști și au spus că nu dau de proprietar. Nu cunoaște nimeni. Acum doua zile, vecinii mei din spate făceau la plajă și s-au trezit cu un șarpe. Femeia a făcut atac de panică, m-au sunat.
Mi-au spus că a intrat șarpele în curte. Soțul meu are fobie. Dacă aveam voie legal, pe banii mei, defrișam tot acolo.”,
a declarat Gina Lincan, în cadrul unei emisiuni TV.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1716/20339606/1/128723586-2070415043089393-3247128483244352632-n.jpg

Gina Lincan nu a putut avea copii

Neavând copii și dorindu-și foarte mult unul, vedeta a povestit că a simțit dorința puternică de a avea un copil. Într-o călătorie spre Mormântul Sfânt, ea și-a scris pe un bilețel dorința și a plecat cu gândul că acesta se poate îndeplini, conform tradiției Zidului Plângerii.

Ajunsă la destinație, a renunțat la bilețel și, în loc să ceară ceva specific, a rostit o rugăciune simplă.

„Știi că nu am copii și mi-am dorit nu mult, foarte mult un copil. Se spune, când ajungi la Zidul Plângerii, că să îți pui tu o dorință că se îndeplinește. Eu din autobuz, când am plecat spre Mormântul Sfânt, mi-am scris un bilețel. Când am ajuns acolo nu mi-am mai pus niciun bilet și nu am spus decât atât „Doamne, facă-se voia ta.

Dacă îmi este dat de la Tine să am un copil bine, dacă nu poate o să-mi fie mai rău sau poate Tu știi”, a mai spus vedeta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Marcela Fota a ajuns în fața instanței, la trei ani de la pierderea soțului! Artista așteaptă cu nerăbdare decizia magistraților

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu știu cum să explic, eu nu țin ură, dar trebuie să-și plătească pedeapsa, trebuie să-și plătească fapta.” Ce sentimente are Dana Roba pentru fostul ei partener, după tragicul incident

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies