„Noi nu reușim să ne certăm niciodată!” Cleopatra Stratan și Edward Sanda, iubire ca în povești. Cum reușesc cei doi să își mențină echilibrul!

„Noi nu reușim să ne certăm niciodată!” Cleopatra Stratan și Edward Sanda, iubire ca în povești. Cum reușesc cei doi să își mențină echilibrul!
„Noi nu reușim să ne certăm niciodată!” Cleopatra Stratan și Edward Sanda, iubire ca în povești. Cum reușesc cei doi să își mențină echilibrul!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis sufletul și au vorbit despre relația lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul între cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul  românesc. Se bucura amândoi de o carieră de succes, iar în plan personal le merge din ce în ce mai bine. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au jurat iubire veșnică încă de la o vârstă foarte fragedă.

“Atâta timp cât ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe altul și ne știm limitele.” Secretul relației de succes dintre Cleopatra și Edward

Citește și: „E un echilibru total în absolut orice trăim”. Ce au decis Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un an de la căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram-Cleopatra Stratan]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Cleopatra Stratan. „Felul în care s-a uitat la mine... efectiv îi sclipeau ochii!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda ar putea fi un cuplu de invidiat de multă lume, deoarece au mărturisit în repetate rânduri că a fost dragoste la prima vedere și că nu reușesc să se certe niciodată, fiind mereu echilibrați.  „Noi nu reușim să ne certăm niciodată! Cred că e o chestie de înțelegere reciprocă, adică ne cunoaștem atât de bine unul pe celălalt încât știm când să lăsăm unul de la altul atunci când sunt diferite situații.

Atâta timp cât ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe altul și ne știm limitele, ajungem întotdeauna la un punct comun și la o înțelegere, deci cearta nici nu ajunge. Noi suntem un cuplu foarte echilibrat.”,  a mărturisit Cleopatra Stratan în cadrul emisiunii TV Acces Direct.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Cleopatra Stratan a știut din prima clipă că Edward e alesul inimii sale

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan[Sursa foto: Instagram-Cleopatra Stratan]

Cleopatra Stratan l-a întâlnit pe Edward la vârsta de 15 ani, iar din acel moment a știut că el este alesul pentru toată viața. Lucrurile așa au și fost, trei ani mai târziu, la 18 ani, fiind cerută în căsătorie, chiar de ziua ei. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut o nuntă restrânsă, dar cu mult gust, exact cum cei doi artiști și-au dorit. 

„Da! Nu știu dacă se poate exprima în cuvinte, cred că e o chestie pe care doar poți să o simți. Eu am simțit-o la o intensitate atât de mare încât mi-am dat seama că el ar putea să fie cel cu care mi-aș dori să-mi petrec restul vieții. Aveam 15 ani când l-am întâlnit pe Edi, dar oricum mi-a rămas în minte. Trei ani mai târziu, la 18 ani, m-a cerut în căsătorie!”,
a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea "Roata Norocului"!

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies