Cine este Cleopatra Stratan. „Felul în care s-a uitat la mine... efectiv îi sclipeau ochii!”

cine este cleopatra stratan
Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, de la o vârstă foarte fragedă

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, de la o vârstă foarte fragedă. Însă știați cum a început cariera acesteia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Cleopatra Stratan, ce vârstă are aceasta, dar și care sunt cele șase recorduri mondiale pe care le deține. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut aceasta și soțul său, Edward Sanda.

 

Ce vârstă are Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan s-a născut pe data de 6 octombrie, în Chișinău, Republica Moldova.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 20 de ani.

cleopatra stratan casatorie
Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, de la o vârstă foarte fragedă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Oana Boghiu. „Atunci ne-am hotărât că vrem să fim arhitecte!”

 

Cine este Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, care și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă.

Aceasta este fiica celebrului cântăreț Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan a debutat cu piesa „Ghiță”, la vârsta de doar trei ani, iar primul său album se intitulează chiar „La vârsta de trei ani”. Datorită succesul de care s-a bucurat Cleopatra Stratan, la vremea respectivă, aceasta a obținut și 6 recorduri mondiale, printre care se numără și cel pentru cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album, cea mai tânără interpretă într-un concert „live”, cea mai bine plătită artistă tânără, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, dar și cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional.

Înainte să mă nasc, tata și-a dorit foarte mult să aibă o fetiță, pe care s-o cheme Cleopatra și el și-a dorit de foarte mult timp, înainte să mă nasc eu, că dacă o să aibă un copil, trebuie să lase o amprentă în istorie, trebuie să facă ceva foarte special, foarte important, indiferent pe ce, pe muzică, pe teatru, pe sport. El își dorea să facă asta pentru copilul lui, ca el mai departe să lase ceva în urmă, ceva ce nimeni n-a făcut, ceva foarte special .”, a declarat Cleopatra Stratan.

cleopatra stratan wikipedia
Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, de la o vârstă foarte fragedă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

 

Cleopatra Stratan a revenit în muzică, după celebra piesă „Ghiță”

Odată cu trecerea timpului,  Cleopatra Stratan nu a mai apărut atât de des în atenția publicului larg, fiind ocupată mai mult cu studiile. Cu toate acestea, odată ce a înaintat în vârstă, aceasta a revenit pe scenă în anul 2017, atunci când a avut o colaborare alături de fratele său, Cezar Stratan, cu melodia „MAMI”.

Uite, de exemplu, taică-miu, de când și-a dat seama că o să fac ceva în carieră și o să-mi dezvolt treaba asta, el de când a început să lucreze cu mine, și-a cumpărat o camer ă, un stativ și le punea oriunde și tot ce făceam eu, că dansam, că repetam cu el, că spuneam o poezie, nu contează. Arhiva mea este vastă.”,

a mărturisit aceasta.

Astfel, chiar în următorul an,  Cleopatra Stratan  a lansat piesa „Te las cu inima” care a reușit să se bucure de un real succes și nu numai, apariție ce a uimit pe toată lumea.

cleopatra stratan varsta
Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, de la o vârstă foarte fragedă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Emilia Ghinescu. „Am fugit de acasă de multe ori”

 

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda

În prezent, Cleopatra Stratan este căsătorită cu artistul Edward Sanda, deși aceasta are vârsta de doar 20 de ani. Cu toate acestea, povestea celor doi de dragoste, a început încă din luna februarie a anului 2020, deși Cleopatra Stratan și Edward Sanda se cunoșteau din anul 2014.

Prima și prima dată când ne-am văzut față în față a fost în 2014, la Caracal, unde aveam un concert de 1 iunie și el a cântat în deschiderea mea, moment în care noi ne-am văzut, habar n-aveam cine era el. După concert am mers să mâncăm cu toții și el a venit cu tatăl lui la noi, că voia să facă o poză cu noi.(...)

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

4 ani mai târziu, el era lansat, eu încă nu mă lansasem cu „Te las cu inima”, eram în lucru cu piesa atunci. Și l-am văzut la televizor și am zis «Ce piesă mișto(...) Cine o fi băiatul ăsta? E drăguț» și acolo s-a terminat.(...)

Pe 7 februarie 2018, toată ziua am înregistrat voci(...) eram buimăcită că trebuia să trag voci, el intră pe ușă, mă întorc(...) arăta impecabil! Deci el avea un zâmbet, până la urechi și felul în care s-a uitat la mine, efectiv îi sclipeau ochii și se uită la mine într-un fel. A fost momentul în care eu m-am îndrăgostit pe loc!”, a susținut Cleopatra Stratan.

cleopatra stratan si sotul ei
Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, de la o vârstă foarte fragedă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Andrei Bănuță. ”Sper că, acolo unde este acum, știe că nu a crezut în mine degeaba.”

Astfel, după dragoste la prima vedere, a urmat și marele pas pe care Edward Sanda l-a făcut, și anume, să o ceară de soție pe Cleopatra Stratan, chiar în ziua în care aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani.

Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam.

Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget, am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții, pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește.”,  a mărturisit Edward Sanda.

cleopatra stratan si edward sanda
Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, de la o vârstă foarte fragedă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Crina Matei: „Familia mea a fost deportată”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies