Cine este Crina Matei: „Familia mea a fost deportată”

Crina Matei familie
Crina Matei a adoptat un copil

Citește mai jos cine este Crina Matei și cum a devenit cunoscută în România, dar și în străinătate. Zilele trecute, vedeta și-a botezat în secret copilul.

Vestea că actrița Crina Matei a adoptat o fetiță la vârsta de 50 de ani a luat pe multă lume prin surprindere.

Iată în articolul de mai jos cine este Crina Matei și cum a ajuns să fie cunoscută în România, dar și în străinătate.

Cine este Crina Matei

Crina Matei s-a născut în data de 16.12.

1971, prin urmare are 50 de ani și este zodia Săgetător.

Căile carierei Crinei Matei au fost destul de complicate. Și-a dorit foarte mult să devină actriță și a intrat la facultate după patru încercări. Debutul în teatru i-a adus o nominalizare la Gala Premiilor UNITER și a astfel a început să devină din ce în ce mai cunoscută în România. În plus, Crina Matei a cântat mai multe piese de-a lungul carierei sale.

Crina Matei familie. Actrița a trecut prin momente grele

Într-un interviu, Crina Matei a povestit despre momentele triste din perioada comunistă, punctând și faptul că s-a apropiat mult de Casa Regală a României și principiile acesteia după ce familia sa a avut mult de suferit atunci când a fost deportată.

„O spun, și este pentru prima dată când fac această mărturisire, familia mea a fost deportată pe timpul comunismului, timp de cinci ani, între 1950 și 1955.

Au fost deportați în Dobrogea, în comuna Cuza Vodă. Acest subiect, toată copilăria mea, a fost tabu. Nu se povesteau aceste lucruri, despre ceea ce ei au trăit, niciodată. Noi, copiii, prindeam doar discuții disparate, niște fâșii. Traumele au fost atât de puternice încât nu se puteau povesti”, a mărturisit Crina Matei pentru Fanatik.ro.

Crina Matei a dezvăluit și că familia sa a fost nevoită să își schimbe numele e familie.

Citeste si: Crina Matei, vorbeste despre beneficiile masajului combinat. “Eu nu am pic de celulita!” VIDEO!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este Crina Matei
Cine este Crina Matei si cum a devenit cunoscuta[Sursa foto: Facebook]

Pe bunica eu nu am cunoscut-o pentru că atunci când li s-a ridicat domiciliul forțat în 1955, pe când tatăl meu avea 12 ani, și s-au întors înapoi în Ialomița, bunica a văzut ce s-a întâmplat și a făcut infarct și a murit.

După deportare, autoritățile i-au pus să își schimbe numele. Pe familia tatălui meu îi chema Dona. În comuna respectivă lumea îi știa de Dona. Dar au fost obligați să își schimbe numele, să li se piardă urma. Și-au luat un nume al unor rude mai îndepărtate, Matei, ca să rămână, totuși, în familie”, a spus Crina Matei despre familia sa greu încercată.

Citeste si: Cine este Steliana Sima. „Mi-am pus trăirile în cântec”

Încă din copilărie, Crina Matei și-a dorit pe rând să devină învățătoare, actriță și cântăreață.

„Copil fiind, eu voiam să mă fac învățătoare, actriță, cântăreață și să apar la televizor ”, spunea Crina Matei într-un interviu.

După a patra încercare, Crina Matei a reușit să intre la facultate, iar această întâmplare i-a schimbat viața.

Când am văzut că am intrat, nu o să uit niciodată acel sentiment… Eram în gang la ATF… și uită-te la mine, învățătoare la Școala 10, admisă cu o medie de peste 8, nu știam ce să fac, cum să mă bucur. Nu știam pe cine să anunț, pe cine să sun de la un telefon public”, mai povestea Crina Matei.

Citeste si: Cine este Oana Moșneagu. „O fată pentru care libertatea și independența sunt nevoi esențiale”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Crina Matei insarcinata
Crina Matei a adoptat o fetita[Sursa foto: Facebook]

Debutul l-a avut la 14 ani, atunci când a început să cânte în corul Voces Primavera, al Operei Române, corul profesionist de copii. Crina Matei a studiat la Liceul Pedagogic.

De asemena, în anul 1987, Crina a câștigat o mică avere în urma primului său rol cinematografic și a început să joace alături de Ştefan Bănică Jr şi de Delia Nartea.

Crina Matei iubit

În 2016, Crina Matei a suferit o mare decepție din cauza poveștii de dragoste cu Bogdan Zamfir și de atunci a decis să fie mai discretă în legătură cu viața personală.

Înainte de manechinul Bogdan Zamfir, Crina Matei a avut parte de o relație complicată cu artistul Marius Mihalache și s-au despărțit în anul 2011. În prezent, nu se știe cu cine se iubește vedeta, preferând să fie extrem de discretă.

Crina Matei însărcinată. Crina Matei a adoptat un copil

În 2022, Crina Matei și-a împlinit visul de a deveni mamă și a înfiat în mare secret o fetiță nou-născută care i-a schimbat viața. Zilele trecute, actrița a botezat-o pe micuța Charlotte și a avut mai mulți nași pentru eveniment. Analistul de modă Alin Gălățescu a fost cel care a dat-o de gol.

Crina Matei iubit
Crina Matei este discretă în viața personală[Sursa foto: Facebook]

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”,  a povestit Alin Gălățescu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies