„Noi plecăm.” Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online, în timp ce îl ținea pe fiul ei cel mic în brațe

„Noi plecăm.” Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online, în timp ce îl ținea pe fiul ei cel mic în brațe
„Noi plecăm.” Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online, în timp ce îl ținea pe fiul ei cel mic în brațe

Adela Popescu a făcut un anunț pentru urmăritorii săi împreună cu băiețelul cel mic al familiei, pe care îl avea în brațe.

Blondina are o prezență activă în mediul online unde își ține fanii la curent cu evenimentele din viața ei, fie ele bune sau rele. Așa se face că, recent, a postat despre noua ei vacanță, unde va pleca însoțită de soțul și cei 3 copii ai lor.

Citește și: „O să mă vedeți, sigur.” Adela Popescu, din nou pe micile ecrane. Ce a anunțat vedeta

Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online

Adela Popescu este destul de activă pe rețelele de socializare și îi place să își țină fanii la curent cu multe dintre activitățile care au loc în viața ei. De data aceasta, în dreptul imaginii din mediul online, vedeta a scris că pleacă la Roma, toată gașca.

„Nu am apucat să vă spun dar noi plecăm la Roma.

Toată gașca!”, a scris Adela Popescu, în dreptul imaginii din aeroport.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online, în timp ce îl ținea pe fiul ei cel mic în brațe
Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online, în timp ce îl ținea pe fiul ei cel mic în brațe[Sursa foto: Facebook]

Discuția pe care au avut-o Radu Vâlcan și Adela Popescu despre al patrulea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan au vorbit public despre cum și-ar dori să aibă și o fetiță care să le completeze familia, care momentan este formată din 3 băieței.

Totuși, cei doi părinți au ajuns la concluzia că un al patrulea copil ar implica prea multe responsabilități în plus, cărora ar fi greu să le facă față.

Cei doi îndrăgostiți consideră că de la doi la trei copii, emoțional este cel mai ușor, deoarece deja îi știi toate etapele și nu te mai surprinde nimic. Aceștia au vorbit doar o singură dată despre cum ar fi dacă ar aduce pe lume o fetiță, iar răspunsul celor doi nu a fost unul afirmativ. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Vai, am avut o singură discuție pe tema asta, dar a trecut repede.

Întrebarea a fost pusă așa: 'Dacă am ști sigur, 100%, că al patrulea e fetiță, ne-am băga?'. Am avut așa, trei secunde, și am zis: 'Nu!'. Și el: 'Nu, nu, uita de discuția asta'. Zic: 'Da, uităm repede'. De la doi la trei emoțional e cel mai ușor, pentru că îi știi toate etapele, nu te mai surprinde nimic, știi și cu diversificarea, nu te mai panichezi, le cam știi.
Mă refer acum din punct de vedere al organizării, din punct de vedere financiar. Adică simplul fapt că de la doi la trei obligatoriu trebuie să schimbi mașina. Nu există nicio mașină normală care să acomodeze trei copii mici, pentru că trei copii mici trebuie să aibă scaune și oricum nu pot călători singuri pe bancheta din spate și tu cu soțul la cafea în față. Îți trebuie un însoțitor, nu știu, se îneacă, vrea să-i dai o jucărie.
Se schimbă totul", 
a relatat Adela Popescu, în cadrul podcastului Cafea cu visuri, moderat de Oana Andoni.

Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online, în timp ce îl ținea pe fiul ei cel mic în brațe
Ce anunț a făcut Adela Popescu în mediul online, în timp ce îl ținea pe fiul ei cel mic în brațe[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu cred în băbismele astea.” Ilona Brezoianu a vorbit despre valorile în care crede. Ce părere are actrița despre un posibil copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies