Noi tensiuni în echipa Faimoșilor la Survivor 2021, după ce au câștigat jocul de recompensă

jador declaratii survivor 2021
Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor 2021

Chiar dacă au câștigat jocul de recompensă, Faimoșii s-au luat la ceartă la Survivor 2021. Ce a declanșat războiul?

Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai stresată, chiar dacă reușesc să câștige din ce în ce mai multe bătălii. În ciuda faptului că au trecut de jocul de comunicare cu scorul de 10 la 2, celebrii de la Survivor 2021 au avut probleme în echipă.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, dar s-au luat la ceartă

După câștigarea jocului de comunicare, Faimoșii și-au spus părerea referitoare la restul colegilor din echipă. 

Starlin: Din păcate, pisicna asta este nasoala pentru noi. Din păcate, de fiecare data cand am jucat în piscină, am pierdut. Partea buna a fost optimisul, nua f ost presiune șimă bucur cu toată echipa. 

Sorin: Părerea mea e că cerul râde pentru ei și e bucuros pentru ei. A fost foarte greu, eu m-am ținut de acea bară. Am o mică teamă de apă și asta a fost problema mea.

Sper ca de acum înainte să ne revenim, pentru că armonia e din ce în ce mai bună și sper să fie așa. 

Citeste si: Jador, mesaj surprinzător pentru Theo Rose de Valentine’s Day! Cuplul cântăreților a "rupt" topurile

Maria: Cum a spus și Roxana, parcă eram din jocuri video. În jocurile video unul pierde, unul câștigă. Piscina asta ne poartă foarte mare ghinion.

Mă bucur măcar că nu au fost doar două fete ude de la noi, a fost și una de la ele. Săptămâna asta ne revenim pentru că vibe-ul este din ce în ce mai bun. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

cearta echipa faimosilor survivor 2021
Concurenții de la Survivor 2021 se ceartă chiar dacă încep să câștige fiecare bătălie[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

Jador: Mi-e foame de nu mai pot, vrea să mănânc. Poate

să mă plouă toată viața, băgați-mă în foc, băgați-mă în șerpi, în ce vreți voi, numai dați-mi mâncare. Și vreau să mai adaug ceva, îmi pare foarte rău pentru prietenul meu, dușamnul meu, Sorin și pentru bâlbâitul caer încearcă să bâlbâie româna. I-au bătut doi bărbați de la noi. Vai de capul vostru, să vă fie rușine. Vai de voi! Atât am avut de zis. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua, atacuri subtile pentru Culiță Sterp! „Dacă e iubire adevărată...nu există o a treia persoană!”

Sebastian Chitoșcă: În primul rând, mulțumim publicului pentru această recompensă, îmi pare foarte bine că am câștigat-o. Pe mine mă îngrijorează foarte mult situația de la noi din echipă, nu este una foarte bună, avem niște tensiuni. Sper ca toți să fim bărbați și să vorbim de mâine încolo aceste probleme între noi pentru că urmează o săptămână grea și trebuie să fim asumați în tot ce facem aici, la Survivor.

Dacă nu suntem asumați, unii cred că ajungem să câștigăm Survivor dacă mințim pe după copaci.

echipa faimosilor survivor 2021
echipa Faimoșilor a început să se destrame din pricina certurilor iscate în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jador i-a spus colegului său de la Survivor 2021 că momentul este unul fericit și ar trebui tratat ca atare.

Sebastian: Stiu, stai liniștit, lasă-mă să vorbesc. Sper din toată inima să fim maturi. Ne bucurăm de această recompensă și cam atât.

Roxana Nemeș: Mă bucur tare mult. Nu a fost greu, a fost chiar funny. Nu mi-am dorit să intru în apă, dr totuși am intrat. Dar nu îmi pare rău, mă bucur că am câștigat pentru că puiul este preferatul meu și abia aștept să mâncăm. Mulțumim și publicului. 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spun băieții din echipa Faimoșilor despre colegele de la Survivor? "Elena e bună. Elena e prima..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies