"Norocul meu că nu am avut succes la femeia pe care o iubeam" - Gandurile unui barbat fericit

"Norocul meu că nu am avut succes la femeia pe care o iubeam" - Gandurile unui barbat fericit

Femeia pe care o iubeam nu se uita la mine. Nu eram realizat, nu eram interesant pentru ea, nu aveam niciun succes. Ea însă mă fascina. Am suferit, iar acum sunt fericit. Sunt fericit că mi-a dat flit atunci.

Aveam 23 de ani când am cunoscut-o. Ea avea 25 şi era cea mai frumoasă femeie în ochii mei (abia ieşiţi din adolescenţă).

Abia încheiam facultatea, iar primele mele joburi au fost de tot râsul. Reparam calculatoare, lucram în depozite, abia îmi permiteam chiria şi mâncarea. Ce mai, o adevărată partidă pentru „cea mai frumoasă femeie'.

Întâmplător, era prietenă cu o colegă de facultate şi ne nimeream împreună în acelaşi grup fie la o terasă, la o petrecere sau în club.

Nu eram singurul care încerca să flirteze cu ea. Era mereu centrul atenţiei, iar ea profita din plin de asta. Dacă eu eram stângaci spre introvert, ei îi plăcea atenţia.

Eram la polul opus. Financiar, eram şi mai departe. Ea din familie cu bani, eu cu părinţi săraci. Ea obişnuită cu luxul, eu străduindu-mă să îmi ajungă banii de chirie. Au trecut însă aproape 5 ani în care am curtat-o.

Se amuza de insistenţele mele.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies