DESCOPERĂ: Dieta cu hrișcă și kefir. Topește 10 kg în 10 zile

SLĂBEȘTE cu dieta cu hrișcă și kefir
DESCOPERĂ: Dieta cu hrișcă și kefir. Topește 10 kg în 10 zile

Află ce presupune dieta cu hrișcă și kefir și care sunt avantajele și dezanvantajele acestui tip de regim.

Înainte să iei decizia de a începe o astfel de dietă, bazată pe consumul de hrișcă, trebuie să încerci să te familiarizezi cu gustul acestui aliment. Pentru început, poți încerca să introduci această cereală în programul tău alimentar treptat, cu 3-4 zile sau chiar o săptămână înainte de a începe regimul. Dacă îți place gustul, vei putea finaliza această dietă cu succes.

Avantajele și dezavantajele dietei cu hrișcă și kefir

Principalul avantaj al dietei cu hrișcă și kefir este acela că vă ajută să topiți rapid un număr foarte mare de kilograme, aproximativ 6-10 în mai puțin de două săptămâni(10 zile).

Kefirul și hrișca sunt două alimente bogate în nutrienți, vitamine și minerale, dar acestea nu au capacitatea de a acoperi necesarul zilnic recomandat de specialiști. Indicat ar fi să consultați un specialist înainte de a lua această decizie, întrucât este vorba despre un regim drastic care vă poate afecta în mod negativ dacă organismul nu este pregătit pentru un astfel de șoc alimentar.

dieta cu hrisca si kefir

Citeste si: //SLĂBEŞTE// cu dieta cu ouă 10 kg în 7 zile

Hrișca si kefirul, un duo excelent pentru un corp de invidiat

În cazul în care vă întrebați de ce este atât de eficientă combinația dintre hrișcă și kefir, trebuie să știți că este un mix creat de nutriționiști, întrucât s-a ajuns la concluzia că aceste două alimente asigură un anume echilibru din punct de vedere nutrițional.

Hrișca te ajută să topești kilogramele în plus, întrucât conține proteine și fibre din belșug, la care se adaugă o multitudine de minerale ca magneziul, potasiul, fierul sau vitamina B.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De asemenea, kefirul este o sursă importantă de probiotice, care ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal.

De aceea, are capacitatea de a accelera metabolismul și de a topi depozitele adipoase, având un conținut ridicat de calciu.

cum se prepara hrisca

Citeste si: SLĂBEȘTE cu dieta OANEI RADU. Cum a slăbit Oana Radu 50 de kilograme

Ce presupune dieta cu hrișcă și kefir

Pentru a atinge rezultatele dorite, trebuie să țineți dieta cu hrișcă și kefir nu mai puțin de 10 zile, timp în care veți consuma doar aceste alimente, fără nicio excepție.

Avantajul constă în faptul că hrișca este o cereală extrem de versatilă și poate fi preparată în fel și chip. Astfel, nu va interveni starea de plictiseală și nici nu va fi vorba de înfometare. Puteți consuma hrișcă în cantitățile pe care vi le doriți, fără nicio restricție.

Nu aveți ore fixe sau un meniu strict pe care trebuie să-l urmați. Singura regulă se referă la consumul exclusiv al celor două alimente.

În fiecare zi, ar trebui să consumați în jur de 1 litru de kefir, fie separat, fie în combinație cu hrișca. Organismul tău va avea parte de vitamine, nutrienți și minerale și metabolismul va fi antrenat să ardă calorii. Astfel, vei scăpa de un număr mare de kilograme în doar 10 zile.

dieta cu hrisca si kefir avantaje si dezavantaje

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: SLĂBEȘTE cu dieta daneză de 13 zile. Plan alimentar

Cum se prepară hrișca

Dacă în cazul kefirului, variantele de consum sunt limitate, hrișca este cu mult mai versatilă. O poți prepara în nenumărate feluri și vei obține mâncăruri de-a dreptul delicioase.

Citeste si: De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine

Semințele de hrișcă trebuie să fie bine spălate, astfel încât toate impuritățile să fie îndepărtate. Acestea se înmoaie într-o cantitate dublă de apă și se lasă astfel peste noapte. Din aceste semințe, puteți obține rapid fel și fel de preparate gustoase(chiftele, turte, terci de hrișcă). De asemenea, puteți prepara o supă cu tăiței de hrișcă, care vă hidratează și accelerează metabolismul în același timp.

Citeste si: SLĂBEȘTE cu dieta Rina ziua 4. Ce fructe ai voie să mănânci



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies