”Noua membră a familiei!” Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare! Artista este în culmea fericirii, după ce și-a îndeplinit dorința

”Noua membră a familiei!” Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare! Artista este în culmea fericirii, după ce și-a îndeplinit dorința
”Noua membră a familiei!” Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare! Artista este în culmea fericirii, după ce și-a îndeplinit dorința

Georgiana Lobonț a simțit să împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare o veste specială, chiar de 1 Martie.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere din România. Artista reușește să își îndeplinească toate dorințele cu multă muncă și perseverență, însă nu uită niciodată să împărtășească cu comunitatea sa de admiratori reușitele sale. Datorită faptului că a devenit o cântăreață extrem de cunoscută și solicitată la numeroase evenimente atât în țară cât și pe alte meleaguri, Georgiana Lobonț a început să petreacă destul de mult timp pe drumuri.

Citește și: „Nu mă simt vinovat cu nimic.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară nu își mai vorbesc! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat după scandalul divorțului

Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare[Sursa foto: Instagram]

Din această cauză, solista avea nevoie de un confort cât mai mare în călătoriile sale pentru a fi în cea mai bună formă atunci când apare în fața fanilor săi care sunt nerăbdători să o vadă la concerte, iar acest lucru este posibil doar când dispune de un autoturism care îndeplinește toate condițiile necesare.

Recent, Georgiana Lobonț le-a arătat urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că și-a cumpărat o nouă mașină, mai precis un bolid de lux în care se poate odihni între cântări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Georgiana Lobonț și-a achiziționat o mașină de lux

Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare[Sursa foto: Instagram]

Georgiana Lobonț și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de mai bine de 100.000 de euro, care se potrivește perfect cu dorințele și exigențele sale. De asemenea, cântăreața le-a făcut admiratorilor un tur al mașinii de lux în timp ce stătea întinsă pe bancheta din spate, precizând că este extrem de important ca fiecare persoană să dispună de confort psihic și fizic, mai ales atunci când muncește foarte mult.

„Noua membră a familiei ne-a ajuns. E frumoasă tare și de-acum, când merg la evenimente, o să stau foarte relaxată. De asta avem nevoie. Contează foarte mult atunci când muncești mult să își creezi confort și să pui preț pe tine ca om și pe starea ta mentală și fizică. Sunt bucuroasă, de-asta fac atâtea story-uri!”, a spus Georgiana Lobonț în mediul online.

Citește și: ”A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu.” Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

”A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu.” Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies