„Nu a fost iubire, dar a fost o prietenie frumoasă!” Mirabela Dauer, dezvăluiri neștiute despre primul său soț

„Nu a fost iubire, dar a fost o prietenie frumoasă!” Mirabela Dauer, dezvăluiri neștiute despre primul său soț
„Nu a fost iubire, dar a fost o prietenie frumoasă!” Mirabela Dauer, dezvăluiri neștiute despre primul său soț

Mirabela Dauer a vorbit despre primul său soț.

Mirabela Dauer, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică ușoară de la noi din țară, are o viață demnă de scenariul unui film. În vârstă de 76 de ani, artista a trecut prin două divorțuri, cel din urmă fiind unul extrem de greu, fostul său soț fiind un bărbat agresiv, care și-a vărsat adesea furia pe Mirabela Dauer, lovind-o în repetate rânduri.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detalii despre primul soț al artistei, Willy Dauer, cel pe al căruia nume încă îl poartă.

Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, artista a vorbit despre prima sa căsnicie.

Mirabela Dauer și primul soț, o relație frumoasă de prietenie

Citește și: „Mie întotdeauna mi-a plăcut să mă duc la biserică. Îmi place mirosul, tămâia, îmi place să mă uit la icoane.” Mirabela Dauer, adevăratul motiv pentru care a ales să se boteze în religia ortodoxă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mirabela Dauer, dezvăluiri neștiute despre primul său soț
Mirabela Dauer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am suferit prea mult, am fost dezamăgită prea mult, m-am chinuit prea mult și am considerat că e momentul să fiu eu.” Mirabela Dauer, mărturisiri dureroase! Cum s-a schimbat viața artistei?

Mirabela Dauer are numai cuvinte de laudă la adresa primul său soț, despre care spune că a fost un soț bun și că între ei a existat o frumoasă relație de prietenie, însă nu a fost vorba de iubire.

Artista s-a căsătorit cu Willy Dauer la vârsta fragedă de 18 ani, însă povestea lor de iubire nu a durat mai mult de 5 ani.

A fost un soț bun. Mergeam pe motoretă. Eram perechea cea mai frumoasă la chefuri, pentru că dansam cel mai bine. Practic, el m-a învățat pe mine să dansez. La petreceri eram singurii care eram primii invitați pentru că aveam magnetofon din metal, auriu cu verde și aveam muzică.

Ne invitau ăștia să aducem muzică și dansam și bine. A fost foarte frumoasă perioada aia, 5 ani de stat. Nu a fost iubire, dar a fost o prietenie frumoasă .”, a declarat Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer, despre părinții săi

Mirabela Dauer, dezvăluiri neștiute despre primul său soț
Mirabela Dauer[Sursa foto: Facebook]

Artista a vorbit și despre dragostea părinților săi, care era una mare, deși aceștia nu o arătau niciodată.

Tata m-a iubit imens. Nu-mi arăta asta, dar eu știam că mă iubește. Părinții mei mă iubeau foarte tare. Nici eu nu sunt foarte pupăcioasă. Eu nu spun „te iubesc”. Eu nu fac declarații. Mai bine demonstrez. Demonstrez că te iubesc, îți arăt că te iubesc altfel. Așa sunt eu construită .”, a povestit artista.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Vă propun o nouă rețetă! O rețetă ușoară care se pregătește în timp scurt.” Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies