„Nu a lăsat-o să facă absolut nimic.” Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei. Cum s-au înțeles cei doi

„Nu a lăsat-o să facă absolut nimic.” Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei. Cum s-au înțeles cei doi
„Nu a lăsat-o să facă absolut nimic.” Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei. Cum s-au înțeles cei doi

De la prima apariție în fața camerelor, Anamaria Prodan a strâns în jurul ei o mulțime de fani care o urmează în orice pas.

Printre calitățile cu care a intrat în sufletele multor români se numără carisma și sinceritatea ei, iar într-un moment de sinceritate, Anamaria a vorbit despre tatăl său, Traian Tănase.

Citește și: „Trebuie să facem diferența, ca să nu ne dărâme psihic.” Aluziva a vorbit despre cât de periculoase pot fi filtrele de pe rețelele de socializare

Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei

 În timp ce despre mama ei, Ionela Prodan, se știu multe lucruri, de tatăl său nu se cunoaște prea mult. Într-un interviu recent, impresara a mărturisit că tatăl ei a fost un model de bărbat pentru ea, precizând că a fost un tată incredibil. Anamaria a subliniat, de asemenea, că relația dintre părinții ei a fost una specială, deoarece Traian Tănase avea mare grijă de Ionela Prodan.

„Am avut un tată superb. Un tată incredibil. Modelul meu în viață. Era omul care și-a divinizat familia, care și-a divinizat soția. A ridicat-o și a susținut-o ca nimeni altul. Nu a lăsat-o să facă absolut nimic față de ceea ce știa ea.”, a declarat Anamaria Prodan, într-un podcast.

Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei
Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tatăl Anamariei Prodan se ocupa chiar și de treburile casnice

Anamaria Prodan a dezvăluit că tatăl ei, Traian Tănase, nu era deloc reticent în ceea ce privește activitățile casnice, ci dimpotrivă, se implica foarte mult în toate aspectele gospodărești, inclusiv în gătit și creșterea și îngrijirea copiilor.

„Gătea, spăla, călca, creștea copiii, o ajuta pe ea, o alinta. Ceva unic.

M-a învățat întotdeauna că orice ar fi, familia este soțul tău. Nimeni altcineva.”, a mai spus ea.

Anamaria Prodan, declarații despre cel care i-a furat inima

Femeia de afaceri vorbește foarte frumos despre noul bărbat din viața ei și are numai cuvinte de laudă de spus despre acesta. În momentul actual consideră că a învățat din greșeli și nu își dorește să ca istoria cu fostul ei soț să se repete.

„Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei
Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu.” Vica Blochina, dezvăluiri inedite despre problemele financiare grave pe care le-a întâmpinat

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste.” Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies