Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile
Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Surse din ancheta poliției au declarat că nu s-a putut stabili cauza morții din cauza gradului avansat de putrefacție.

Cauza morții Cristinei Țopescu nu a putut fi stabilită din cauză că trupul jurnalistei era într-o stare foarte avansată de putrefacție, informează surse din anchetă, potrivit Antena 3. Potrivit INML, ipoteza conform căreia jurnalista a murit înainte de Anul Nou se adeverește. 

Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Institutul de Medicină Legală a tocmai raportul preliminar, însă nu a fost stabilită cauza decesului în cazul jurnalistei Cristina Țopescu, potrivit surselor Antena 3.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina jurnalistei Cristina Țopescu, după ce a murit: „Nu fiți hiene”

Citeste si: Stelian Tănase, despre Cristina Țopescu: „Am crezut că a plecat în străinătate”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Boala secretă de care suferea Cristina Țopescu!

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

Detalii halucinante despre moartea Cristinei Topescu! Cum au putut sa o gaseasca vecinii in casa. De departe, vedeta parea ca doarme cu bratul sub cap, dar de aproape, situatia era horror EXCLUSIV

Cristina Topescu a incetat din viata in mod fulgerator, in locuinta ei din Afumati. Duminica seara, politistii au gasit-o dupa ce au fost informati de oamenii din localitate ca vedeta zacea fara suflare.

Totul s-a intamplat duminica, in jurul orei 22.00. Atunci s-a primit un apel la politie ca fosta prezentatoare TV este moarta. In mod surprinzator, se banuieste ca de fapt Cristina Țopescu ar fi decedata chiar de... trei saptamani.

Ce au observat vecinii care au gasit-o pe Cristina Topescu

Surse de la fata locului sustin ca o vecina a intrat in curtea Cristinei Țopescu, pentru ca nu mai vazuse nici o miscare prin casa, s-ar fi uitat pe geam si a zarit pe cineva in pat si a banuit ca ar fi ea. Initial, femeia a dezvaluit ca vedeta parea ca doarme cu bratul sub cap, in pozitie laterala. Apoi, cand a obsevat ca nu e ceva in regula, a mai chemat si alti vecini si a fortat usa.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Stelian Tănase, despre Cristina Țopescu: „Am crezut că a plecat în străinătate”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies