„Nu acceptă să i se recolteze analize.” Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la medic. Cei doi foști parteneri s-au reunit pentru fiica lor

„Nu acceptă să i se recolteze analize.” Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la medic. Cei doi foști parteneri s-au reunit pentru fiica lor
„Nu acceptă să i se recolteze analize.” Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la medic. Cei doi foști parteneri s-au reunit pentru fiica lor

Cu câteva luni în urmă, Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri diferite, dar despărțirea lor a fost una destul de dură, unde s-au aruncat vorbe dure.

Între timp, cei doi au început să se înțeleagă mai bine, mai ales că au o fiică de care trebuie să aibă grijă. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a publicat un clip video cu Isabela și tatăl ei, în timp ce se aflau într-o vizită la medic.

Citește și: „Când plec de acolo mi-e rău fizic, pur și simplu.” Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta este cu moralul la pământ

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună la medic

În anul 2021, Oana Roman și Marius Elisei au decis să divorțeze, dar cu toate acestea și-au mai acordat o șansă de dragul iubirii dintre ei, dar și pentru fiica lor, Isabela. Lucrurile s-au stricat destul de rapid, deoarece la începutul anului acesta, cei doi au anunțat, din nou, că vor merge pe drumuri diferite, decizie care a fost definitivă.

Cu toate că au avut un întreg război pe rețelele de socializare, cei doi au revenit la relații mai bune, de dragul Isabelei.

După divorțul celor doi, micuța a început să meargă la psiholog, deoarece nu i-a fost ușor ca părinții ei să divorțeze. Aceștia s-au axat pe fericirea micuței și au fost observați mai des împreună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu puțin timp, Oana Roman și Marius Elisei au mers la medic cu Isabela pentru un control de rutină, iar imaginile pe care vedeta le-a postat în mediul online i-a bucurat pe toți cei care o urmăresc.

Oana Roman și Marius Elisei și-au dus fiica la medic

Vedeta a postat un clip video cu Marius Elisei și Isabela.

Micuței îi este frică de ace și nu acceptă să i se recolteze analize decât dacă este tatăl său lângă ea.

„Am ajuns la control la pediatra Isei. Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu tatăl ei lângă ea”, a scris vedeta pe InstaStory alături de videoclipul pe care l-a postat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana a mai mărturisit că Isabela este destul de afectată de situație, deoarece era obișnuită cu prezența tatălui său, iar acum trece prin momente grele.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat.

Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana”, a mărturisit vedeta pe InstaStory.

Citește și: „Are Dumnezeu planurile.” Oana Roman, împăcare cu Marius Elisei?! Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Când plec de acolo mi-e rău fizic, pur și simplu.” Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta este cu moralul la pământ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies