„Nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi!” Ce își dorește Anamaria Prodan de la bărbatul de lângă ea

„Nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi!” Ce își dorește Anamaria Prodan de la bărbatul de lângă ea
„Nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi!” Ce își dorește Anamaria Prodan de la bărbatul de lângă ea

Anamaria Prodan a oferit un sfat foarte important tuturor mamelor singure, care își caută un partener.

Anamaria Prodan este un nume sonor în showbiz-ul autohton. Vedeta, în vârsta de 50 de ani, este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară, care de-a lungul timpului și-a construit o carieră impresionantă în această industrie.

Din punct de vedere personal, impresara a fost căsătorită de două ori, iar ambele căsnicii s-au terminat cu un divorț. Anamaria Prodan are două fete, pe Rebecca și Sarah, din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, care a durat din 1998 și până în 2007.

În anul 2008, vedeta s-a căsătorit cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, căruia i-a dăruit un băiat pe nume Laurențiu Reghecampf Jr. Cei doi și-au spus „adio” în urmă cu un an, atunci când au divorțat cu mare scandal.

Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Anamaria Prodan a acumulat de-a lungul timpului o vastă experiență de viață, iar în urma dezamăgirilor din dragoste, a ajuns în punctul în care știe exact ce își dorește de la un bărbat.

Anamaria Prodan își dorește ca partenerul său de viață să pună pe primul loc binele copiil or

Citește și: „Tu nu mă poți uita.” Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf!? Impresara a făcut totul public

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Anamaria Prodan, sfaturi de viață pentru mamele singure

Anamaria Prodan este în momentul de față o femeie singură, care deși a avut parte de o serie de dezamăgiri din punct de vedere sentimental, își dorește în continuare să găsească persoana potrivită alături de care să-și petreacă tot restul vieții.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, vedeta are anumite principii clare peste care nu trece, indiferent de situație.

Înainte de toate, fiica Ionelei Prodan este mama a trei copii și pune pe primul loc bunăstarea și fericirea acestora.

Astfel, atunci când vine vorba de un posibil partener, înainte de toate, acesta trebuie la rândul lui să se preocupe de bunăstarea copiilor săi și să se asigure că lor nu le lipsește nimic.

De aceea, sexy impresara le-a oferit un sfat prețios tuturor mamelor singure care se găsesc în situația de a-și alege un partener de viață, care, înainte de toate, trebuie să fie și un tată devotat pentru copiii lor.

„Pentru toate mamele singure… nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi.”,   a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan, sfaturi de viață pentru mamele singure



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mă mai schimb: mă mai îngraș puțin, mai slăbesc puțin, dar probabil nu sunt foarte vizibile!” Cum reușește Doinița Oancea să se mențină în formă, la 40 de ani. Trucul prin care scapă rapid de kilogramele în plus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies