„Tu nu mă poți uita.” Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf!? Impresara a făcut totul public

„Tu nu mă poți uita.” Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf!? Impresara a făcut totul public
„Tu nu mă poți uita.” Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf!? Impresara a făcut totul public

Anamaria Prodan a postat un mesaj neașteptat pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan surprinde cu fiecare apariție a sa. Impresara are anumite atuuri pe care nu se sfiește să le folosească. Este frumoasă, deșteaptă, are în spate o carieră de succes, iar la cei 50 de ani pe care i-a împlinit anul acesta, se bucură de un corp sexy, foarte bine lucrat.

Cu toate acestea, din păcate, la capitolul dragoste a avut parte de mai multe dezamăgiri.

Sexy impresara a trecut prin două divorțuri, ultimul fiind cu mare scandal. Cu toate acestea, deși ea și Laurențiu Reghecampf s-au „luptat” în declarații, se pare că acum a ieșit soarele pe strada lor și păstrează o relație amiabilă, pentru copilul lor.

Mai mult decât atât, în urma ultimei relații în care a fost implicată, cea cu omul de afaceri Flavius Nedelea, vedeta a păstrat o relație bazată pe prietenie și respect reciproc.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe Instagram

Citește și: „Eu cred în destin foarte mult. Suntem suflete pereche. Am puterea să înclin balanța cum vreau eu!” Ce spune Anamaria Prodan despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf!? Impresara a făcut totul public

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Vedeta are o comunitate numeroasă de fani care o apreciază și îi sunt alături la orice pas. De data aceasta, impresara a postat în mediul online un mesaj surprinzător, care a stârnit numeroase controverse.

„Tu nu mă poți uita, fiindcă mintea mea a rămas în mintea ta”,   a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online.

Vedeta nu a specificat dacă face referire la fostul soț sau pur și simplu este un mesaj care i-a plăcut și a hotărât să îl distribuie pe contul său de socializare.

Anamaria Prodan, de la fotbal la actorie

Citește și: Fiica Anamariei Prodan a făcut-o mândră pe mama sa! Sarah Dumitrescu a bătut reprezentanta Congo la Jocurile Francofoniei

Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf!? Impresara a făcut totul public

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan pare că a renăscut după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Vedeta se axează foarte mult pe viața sa profesională, dar și cea de familie. Astfel, pe lângă afacerile pe care le are, impresara s-a orientat și către domeniul actoriei.

Vedeta a filmat vreme de 3 săptămâni pentru un film de comedie, în regia lui Iura Luncașu, alături de fiul său, Bebeto.

Impresara are o relație foarte bună cu toți colegii săi și se pare că s-a descurcat de minune pe platourile de filmare, chiar dacă face acest lucru pentru prima dată.

„Am filmat 3 săptămâni în Bali. Este ceva minunat să poți să joci într-o comedie și să ai și norocul de așa colegi de platou. Le mulțumesc din suflet pentru fiecare sfat pe care mi l-au dat. Iura Luncașu este o minune de om, care va rămâne în sufletul meu forever!”,     a mărturisit Anamaria Prodan, conform Viva.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies