„Nu am fost de acord cu asta." Andreea Marin a spus clar ce îi interzice Violetei. Vedeta a avut o discuție cu fiica sa

„Nu am fost de acord cu asta.
„Nu am fost de acord cu asta." Andreea Marin a spus clar ce îi interzice Violetei. Vedeta a avut o discuție cu fiica sa

Andreea Marin a spus clar cu ce nu este de acord, atunci când vine vorba despre fiica ei, Violeta. Despre ce este vorba!

Andreea Marin este o mamă model pentru fiica sa și îi este alături în orice moment din viață. Chiar și așa, vedeta nu poate să oprească lucrurile care se întâmplă pe internet sau pe rețelele de socializare.

Violeta are toată libertatea din lume și poate să fie activă pe rețelele de socializare, dar cu toate acestea, mama ei i-a interzis un singur lucru.

Citește și: „M-a învățat dragostea necondiționată.” Andreea Raicu are inima ruptă. Vedeta a pierdut o ființă pe care o iubea foarte mult

Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale

Andreea Marin și Ștefan Bănica Jr. au vorbit deschis despre fiica lor și au ajuns la un punct comun, și anume că adolescenta ar avea nevoie de un set de reguli.

Pentru că se află la vârsta adolescenței, iar influențele de pe internet pot fi destul de dure, cei doi au ajuns la o concluzie și i-au interzis un lucru fiicei lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cei doi au luat decizia ca fiica le să nu apeleze la nicio operație estetică, deoarece în zilele noastre există foarte multe adolescente care își doresc îmbunătățiri faciale.

Andreea Marin nu și-a dorit la început ca fiica ei să aibă rețele de socializare, dar odată cu trecerea timpului a început să aibă încredere în ea și în ceea ce postează în mediul online.

Andreea Marin a spus clar ce îi interzice Violetei.
Andreea Marin a spus clar ce îi interzice Violetei.[Sursa foto: Facebook]

Andreei Marin nu îi vine să creadă cum adolescenții apelează la intervenții chirurgicale

Fosta prezentatoare TV i-a spus fiicei sale că este foarte important să rămână naturală și nu îi vină să creadă cum mulți dintre adolescenți aleg să își schimbe fața.

„Nu am discutat foarte mult despre frumusețe, ci am discutat despre naturalețe, pentru că nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor, cu atâta falsitate, cu operații de la o vârstă fragedă, intervenții nemotivate.

Acest internet care îi împinge de la spate să aibă cât mai multe like-uri, Violeta are de un an și un pic Instagram și nu am fost de acord cu asta la început. Acum, s-a mai maturizat și poate să gândească ce postează acolo și că nu depinde de like-uri sau lipsa lor”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin a spus clar ce îi interzice Violetei.
Andreea Marin a spus clar ce îi interzice Violetei.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Astăzi mi-am luat inima în dinți.” Lavinia Pîrva, schimbare radicală. Ce modificări și-a făcut soția lui Ștefan Bănică



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Bănică a fost văzută fără verighetă. Motivul pentru care artista a renunțat la bijuterie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies