„Nu am putere.” Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital. Ce a declarat Oana Roman despre acest subiect

„Nu am putere.” Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital. Ce a declarat Oana Roman despre acest subiect
„Nu am putere.” Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital. Ce a declarat Oana Roman despre acest subiect

Oana Roman a anunțat că mama sa, Mioara, a ajuns de urgență la spital, după ce în ultimele zile nu s-a simțit deloc bine. Din păcate, nu este prima oară când aceasta ajunge pe patul de spital, dar se pare că acum lucrurile nu stau deloc bine.

Oana Roman îi este alături mamei sale în orice moment, iar relația dintre ele este una foarte strânsă. Acum, după ce Mioara a fost dusă de urgență la spital, Oana le-a mărturisit tuturor celor de acasă care este starea ei de sănătate.

Citește și: “Am învățat că trebuie să mă bucur de ce am, eu cu mine.” Oana Roman, noi declarații despre scandalul cu sora ei, Catinca. Mioara Roman nu ar fi fost diagnosticată, de fapt, cu Alzheimer

Mioara Roman, dusă de urgență la spital

Fosta parteneră a lui Marius Elisei trece prin momente cumplite, după ce mama ei a ajuns din nou pe patul de spital, deoarece  în ultimele zile s-a simțit foarte rău. Cu toate că a mai fost internată, dar și operată, în urmă cu mai mult timp, acum cauzele ar fi cu totul diferite.

Vedeta este foarte activă în mediul online și le povestește celor de acasă multe dintre evenimentele care au loc în viața ei.

Acest lucru s-a întâmplat și de data asta, când le-a povestit urmăritorilor săi că trece prin stări cumplite, după ce mama ei a ajuns pe patul de spital.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Din păcate, mama Oanei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar în ultimul timp starea ei a devenit din ce în ce mai gravă.

Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns pe patul de spital de nenumărate ori, iar Oana își dorește ca cea care i-a dat viață să aibă parte de cele mai bune îngrijiri și să se facă bine.

Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital
Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital[Sursa foto: Facebook]

Mesajul pe care Oana Roman l-a postat pe rețelele de socializare

Oana Roman a postat un mesaj în mediul online, spunându-le tuturor celor care o urmăresc că mama ei nu este bine și se află din nou pe patul de spital.

În momentul actual, vedeta nu trece prin cea mai bună perioadă și le-a transmis fanilor săi că nu va mai fi atât de prezentă pe rețelele de socializare, deoarece toată situația cu mama ei o consumă.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prea prezentă cu voi.

Doamne ajută!”, a scris Oana Roman, pe pagina de Instagram.

Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital
Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Are Dumnezeu planurile.” Oana Roman, împăcare cu Marius Elisei?! Ce a declarat vedeta despre o posibilă relație



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Operația de deviație de sept. Ghid detaliat al etapelor și sfaturi pentru o recuperare eficientă și confortabilă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies