„Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. A fost o perioadă mai grea. Am plâns.” Alina Sorescu, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alex Ciucu

„Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. A fost o perioadă mai grea. Am plâns.” Alina Sorescu, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alex Ciucu
„Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. A fost o perioadă mai grea. Am plâns.” Alina Sorescu, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alex Ciucu

Alina Sorescu a oferit o serie de mărturisiri dureroase despre dovorțul de Alex Ciucu.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste timp de 12 ani, în urma căreia au apărut două fetițe. Ulterior, cei doi soți au ajuns într-o perioadă dificilă din viața lor, în care lucrurile nu au mai funcționat și au decis să divorțeze.

Vestea că artista și creatorul de modă divorțează a șocat o țară întreagă, mai ales că de-a lungul timpului cei doi nu ar fi dat semne conform cărora lucrurile nu funcționează între ei.

Mai mult decât atât, foștii soți au trecut printr-o perioadă dificilă în urma divorțului deoarece nu s-au putut înțelege cu privire la custodia fetițelor. Astfel, au ajuns în fața instanței de judecată, acolo unde s-a stabilit ca fetițele să aibă un program de vizită haotic și să locuiască o săptămână la mama lor și una la tata.

După lupte grele purtate în instanță, Alina Sorescu este în sfârșit mulțumită pentru că a obținut custodia fetițelor, iar acestea nu mai trebuie să se mute de la o locuință la alta.

Alina Sorescu, despre custodia fetițelor

Citește și: „Ceva magic se întâmpla pe 5 septembrie.” Alina Sorescu a făcut un anunț fericit pe rețelele de socializare

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Alina Sorescu, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alex Ciucu

Invitată în cadrul unei emisiuni, artista a vorbit despre situația actuală cu privire la custodia fetițelor.

Potrivit mărturisirilor sale, procesul încă nu s-a terminat, însă cele două copile vor locui cu mama lor.

Astfel, blondina încearcă să se liniștească și să își găsească puterea necesară pentru a merge mai departe.

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal.

Acum fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână. Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat.”
, a povestit Alina Sorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Alina Sorescu, mărturisiri dureroase despre divorț

Citește și: „Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema.” Ce a declarat Alexandru Ciucu, după decizia Instanței

Alina Sorescu, mărturisiri dureroase despre divorțul de Alex Ciucu

Perioada divorțului este foarte grea pentru oricine, mai ales când la mijloc există și copii, care indiferent de eforturile făcute de părinți pentru a fi totul în regulă, ei suferă. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul Alinei Sorescu, care a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei atunci când a început un război cu cel căruia i-a fost alături mai bine de un deceniu.

„Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu.(...) Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil.(...) Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost.(...) Da, normal că am plâns... Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor.”, a mai declarat Alina Sorescu.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„În baie? Pe bune? În toaleta restaurantului? Ai decență, te rog.” Oana Lis, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Soția lui Viorel Lis s-a filmat și a postat totul pe internet!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies