„Nu au mai dat niciun semn de viață.” Ce a dezvăluit nașul fiicei Adrianei Iliescu

„Nu au mai dat niciun semn de viață.” Ce a dezvăluit nașul fiicei Adrianei Iliescu
„Nu au mai dat niciun semn de viață.” Ce a dezvăluit nașul fiicei Adrianei Iliescu

Adriana Iliescu este cea mai bătrână mama din lume și are o fiică, pe Eliza, în vârstă de 18 ani. Ea nu mai ține legătura cu Prof. dr. Bogdan Marinescu, medic care a adus-o pe lume, dar a și botezat-o.

Eliza Maria Bogdana s-a născut în anul 2005, iar Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai bătrână mama din lume, deoarece în momentul în care a adus-o pe micuță pe lume, avea 67 de ani.

Adolescenta nu mai păstrează legătură cu cel care a botezat-o și cu ajutorul căruia mama ei a reușit să o aducă pe lume.

Citește și: Meseria pe care Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România a ales-o

Fiica Adrianei Iliescu nu mai ține legătura cu nașul său de botez

În urmă cu 18 ani, pe 16 ianuarie 2005, la fosta Maternitate Giulești (acum Panait Sârbu) s-a întâmplat ceea ce mulți au considerat a fi un miracol, mai exact, Adriana Iliescu, în vârstă de 67 de ani, a născut o fetiță, devenind cea mai bătrână mama înregistrată în întreaga lume.

Prof. dr. Bogdan Marinescu a fost cel care s-a ocupat cu atenție de tot, de la procedura de fertilizare în vitro, până la supravegherea sarcinii, care, în acele momente, era directorul spitalului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

El a botezat-o pe micuță și a decis că va avea grijă de ea pentru tot restul vieții.

Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au stat chiar în felul acela, iar legătura dintre cei doi s-a răcit în timp.

Medicul a mărturisit că ultima data când a avut o conversație cu fina ei și cu Adriana Iliescu a fost cu doi ani în urmă.

„Nici eu nu am alte amănunte, doar ceea ce a apărut prin presă.

Nu am mai ținut legătura. Dar știu că ultima dată erau bine. Ultima dată cred că am vorbit cu ea (n.r. Eliza) acum doi ani. Nici cu mama ei nu am mai ținut legătura. Fiecare suntem cu treaba lui. Nici de sărbători nu ne-am văzut. Dacă nu au mai dat niciun semn de viață… La noi nu a fost un contact permanent. Fiecare este cu viața lui. Repet, nu, nu am mai ținut legătura cu ei”, a
declarat Prof. dr. Bogdan Marinescu, pentru CanCan.

Ce a dezvăluit nașul fiicei Adrianei Iliescu
Ce a dezvăluit nașul fiicei Adrianei Iliescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este studentă la două facultăți

Eliza Maria Bogdana este foarte inteligentă și mama sa se poate mândri cu ea. Tânăra, în vârstă de 18 ani, a terminat liceul, iar media la examenul de Bacalaureat a fost 9.05. În momentul actual studiază la două facultăți, la Litere, la buget, și la Științe Umane, la taxă.

„Am făcut un calcul.

Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față”, a declarat Adriana Iliescu pentru playtech.ro.

Ce a dezvăluit nașul fiicei Adrianei Iliescu
Ce a dezvăluit nașul fiicei Adrianei Iliescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Eliza Iliescu a terminat Liceul. Ce planuri de viitor are fiica Adrianei Iliescu



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

La ce facultate a intrat Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies