„Nu aveam laptop sau internet”. Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu

Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu
Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu

Anda Călin se mândrește cu rezultatele pe care le-a obținut la examenul maturității!

Elevii de liceu, din clasele terminale, au susținut Bacalaureatul, iar în urmă cu foarte puțin timp au primit și notele. Unii au depus contestații, iar alții se bucură cu notele obținute, dar și că au trecut cu brio această etapă a vieții.

În prezent, ne întrebăm cum s-au descurcat vedetele de la noi din țară la examenul maturității, astfel că unele dintre ele ne-au luat-o deja înainte și au publicat deja notele.

Excepție nu a făcut nici Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu, care se mândrește cu punctajul pe care l-a avut la BAC.

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă

Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu
Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu[Sursa foto: Instagram]

Ce notă a luat Anda Călin la BAC

Anda Călin a susținut Examenul de Bacalaureat în urmă cu 13 ani, dar se mândrește și acum cu rezultatul pe care l-a obținut. Cea care l-a făcut pe Liviu Vârciu tătic de două ori se numără printre vedetele care nu au întâmpinat probleme la finalul liceului! Ce notă scrie pe diploma sa de BAC?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vedeta a luat peste 9 doar citind din cărți, fără ajutorul nimănui și fără a face căutări după căutări pe internet!

„Acum 13 ani... amintiri. 9,55. Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți”, a scris Anda Călin în dreptul imaginii care atestă media obținută la examenul maturității.

Citeste si: Perle la BAC 2022, la română. Ce au putut scrie elevii: „Personalitățile care mă impresionează sunt cântăreții de top și fotbaliștii din liga I”

Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu
Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu[Sursa foto: Instagram]

Cum s-au descurcat Andra, Andreea Tonciu, Adela Popescu și Gabriela Cristea la Bacalaureat

Soția lui Cătălin Măruță a avut media generală de 9,07, asta pentru că nota la geografie, de 7,07, a tras-o în jos. La limba română și la engleză a obținut nota maximă, adică 10,00.

Și Andreea Tonciu a dat BAC-ul, rezultatele obținute fiind peste așteptări. Focoasa brunetă a avut media generală 8,24, materia la care a obținut cea mai mică notă fiind matematica, acolo unde a fost notată cu 5,55.

Gabriela Cristea, celebra prezentatoare TV, a obținut la examenul de Bacalaureat media generală de 8,85. Pe de cealaltă parte, soția lui Radu Vâlcan, Adela Popescu, a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar nota obținută la Bacalaureat a fost de 9,28.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Eliza Iliescu a terminat Liceul. Ce planuri de viitor are fiica Adrianei Iliescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies