„Nu cred că este nimic excepțional că ai grijă de familie!” Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă

„Nu cred că este nimic excepțional că ai grijă de familie!” Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă
„Nu cred că este nimic excepțional că ai grijă de familie!” Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015 și au format o familie fericită, împreună având trei fiice.

Aceștia sunt recunoscuți ca fiind una dintre familiile plăcute și discrete din lumea mondene, deoarece, în ciuda carierelor lor de succes, își dedică timpul și implicarea în mod egal pentru viața de familie.

Citește și: Cine este Carmen Fit, cu numele adevărat de Carmen Sorban. „Eram singura femeie din sală acum 17 ani!”

Cosmin Curticăpean, un model de soț și tată

Potrivit vedetei, nimic nu este neobișnuit în familia sa, deoarece, așa cum se întâmplă în orice familie, există momente normale, surprinzătoare, plăcute sau care creează probleme.

„Viața noastră este cu de toate. Ca în viața oricui până la urmă”, a spus Laura Cosoi, conform Ego.

Cu toate acestea, conform declarațiilor lui Cosmin, este posibil ca multe femei să considere familia lor ca fiind ceva special și să își dorească să aibă un model asemănător în viitor.

Acest lucru se datorează faptului că soțul actriței este un bărbat implicat în viața de familie și în toate activitățile casnice, dar în special în creșterea și educația celor trei fiice pe care le au.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Sper ca oamenii să nu fie invidioși pe mine.

Sper. E un sentiment aiurea invidia. Chiar nu știu ce să zic. Noi facem cum simțim. Încerc să fac ceva natural, nu cred că este nimic excepțional ca ai grijă de familie și de soție”, a completat și Cosmin Curticăpean.

 Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă
Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai spus Laura Cosoi despre soțul ei

Chiar dacă el consideră că ceea ce face acasă este normal, Laura Cosoi îl laudă pe soțul său și îl consideră un model în ceea ce privește responsabilitățile părintești.

Potrivit actriței, Cosmin Curticăpean este dispus să facă tot ce este necesar pentru fiicele sale, iar în unele situații chiar se descurcă de minune, chiar dacă pare greu de crezut.

„La el este cu atât mai mare provocarea că are trei fete.Le piaptănă, le spală pe dinți. Le face duș. Tot face el. Când ajung fetele acasă și le desfac părul, le întreb cine le-a coafat, că se întâmplă să nu fiu acasă când se trezesc.

Îmi zic foarte mândre că tati. Aproape că nici nu îmi vine să-l desfac. Vorbesc serios. Știu că nu i-a fost ușor că ele sigur vor coc, vreau împletitură”, a mai dezvăluit Laura Cosoi.

La fel de modest ca și soția sa, bărbatul afirmă că, deoarece a fost binecuvântat cu trei fiice, a fost nevoit să învețe ce înseamnă să trăiești cu ele. Astfel, a învățat să facă orice este necesar pentru ele, inclusiv lucruri care sunt considerate în general atribuțiile mamelor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am învățat de toate.

Dacă așa au ieșit. Dacă lozul acesta l-am tras, ce să fac? Și mie când îmi zic că le-ai dat de mâncare nu îmi vine să plâng?”, a mai adăugat aceasta.

 Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă
Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum poți ajuta un adolescent atunci când nu are motivație pentru a-și descoperi pasiunile

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

“Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies