„Nu cred că fericirea stă într-o hârtie.” Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu

 Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu
Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de ani buni, iar rodul iubirii lor este un băiețel. Prezentatoarea TV a declarat care este motivul pentru care nu se căsătorește cu tatăl copilului ei.

Cei doi au planificat nunta înainte de pandemie, iar după au amânat-o. În momentul actual, prezentatoarea TV a anunțat faptul că nu va mai avea loc nicio căsătorie momentan, deoarece, din punctul ei de vedere, nu o hârtie definește fericirea.

Citeste si: Cine este LILI SANDU. „În primul an al relaţiei noastre, Silviu îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos"

Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu

Lili Sandu a declarat că cei doi au planificat nunta înainte de pandemie, apoi au amânat-o, iar în momentul de față nu mai este o prioritate, deoarece le este bine împreună, au o familie fericită și consideră că asta este tot ce contează.

 „Nu cred că fericirea stă într-o hârtie.

Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează”, a declarat prezentatoarea pentru Click!.

Vedeta a descoperit ce înseamnă maturitatea într-o relație, iar ea cu partenerul său au crescut împreună în acești ani de când s-au cunoscut și au învățat cum să treacă peste fiecare provocare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Faptul că am descoperit ce înseamnă maturitatea într-o relaţie, că ştim să ne dăm voie să fim noi şi singuri, şi împreună. Am crescut amândoi în acești ani de când ne-am cunoscut, am învăţat cum să trecem peste fiecare provocare și am adus pe lume un copil superb.

Cred că sunt lucruri mai mult decât suficiente pentru care să fiu recunoscătoare şi care să mă facă să realizez că am o familie frumoasă”, a declarat prezentatoarea TV.

 Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu
Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce a amânat Lili Sandu nunta și cum se înțelege vedeta cu socrii: "Dumnezeu știe cum să le aranjeze"

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost la un pas de despărțire

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de aproximativ 10 ani și au fost la un pas de despărțire, după ce băiețelul lor a venit pe lume,  deoarece dispoziția ei scăzuse foarte mult pentru relație, iar partenerul ei s-a retras, pentru a nu o deranja.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă. Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze”, a

declarat ea, în cadrul unei emisiuni TV.

 Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu
Motivul pentru care Lili Sandu nu se căsătorește cu Silviu Țolu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley și Gina Pistol s-au logodit? Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare TV

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este LILI SANDU. „În primul an al relaţiei noastre, Silviu îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies