“Nu doresc niciunei mame să fie în situația mea." Alina Sorescu este îngrijorată după decizia instanței de judecată

“Nu doresc niciunei mame să fie în situația mea.
“Nu doresc niciunei mame să fie în situația mea." Alina Sorescu este îngrijorată după decizia instanței de judecată

Odată cu decizia primită din partea magistraților, Alina Sorescu este îngrijorată cu privire la fetițele sale. Aceasta a dezvăluit ce se va întâmpla cu ele.

Alina Sorescu are parte de o perioadă nu tocmai benefică pentru aceasta, încă de când a luat decizia de a se separa de tatăl fiicelor ei. De atunci și până în prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află într-o luptă continuă, atunci când vine vorba despre custodia celor două fetițe.

 

Alina Sorescu este foarte îngrijorată pentru fetițele sale

Încă din ziua în care Alina Sorescu a aflat că fetițele sale vor sta într-o săptămână la ea, iar într-o alta, la tatăl lor, aceasta nu se poate împăca cu ideea. Niciunul dintre cei doi nu este dispus să facă compromisuri, iar în aceste momente, având în vedere situația în care se află, aceasta susține că nici fetelor nu le este ușor.

Procesul încă nu s-a finalizat, iar fiicele Alinei Sorescu sunt din ce în ce mai afectate.

În ciuda acestui fapt,  vedeta nu renunță și este hotărâtă să lupte până în pânzele albe, pentru a se asigura că fetițele sunt lângă ea. 

" Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești care s-a dat recent ca fetele să stea o săptămână la mine și o săptămână la tatăl lor se văd în prezent și nu rămâne decât să vedem care vor fi efectele în timp asupra lor.

Însă nu doresc niciunei mame să fie în situația mea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu e ușor să le explici copiilor că trebuie să fie mereu cu bagajul făcut pentru că așa s-a decis și să le plimbi într-o casă în alta.

Două fetițe de 6 și 9 ani au nevoie zi de zi de mamă, de statornicie, stabilitate emoțională și continuitate în procesul școlar. Iar în general, tații au program de vizită.", a declarat Alina Sorescu.

alina sorescu varsta
Alina Sorescu este îngrijorată după decizia instanței de judecată[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Inima plânge.” Ce s-a observat pe contul Alinei Sorescu, după ce fostul ei soț le-a luat pe fetițe acasă

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu discută prin intermediul avocaților

S-a făcut deja un an de zile de când  Alina Sorescu și Alexandru Ciucu duc o luptă strânsă prin tribunale de un an, iar mai nou, aceștia discută prin intermediul avocaților. Aceasta a dezvăluit că nu și-ar fi imaginat niciodată că va ajunge într-o astfel de situație.

" A fost și este greu, pentru că a fost un an plin de ordonanțe, recursuri în justiție, cererea tatălui fetelor de a stabili domiciliul lor la el… Procesul încă nu este încheiat, așa că starea de neliniște va mai dura.

Nu mi-am dorit să ajung aici, când m-am căsătorit speram să fie pentru toată viața.

M-a salvat să rămân cu capul pe umeri dorința de a avea toate trei o viață liniștită. M-a salvat, totodată, muzica, pentru că așa mi-am exprimat trăirile. Și m-a salvat susținerea zecilor de mii de oameni care mi-au scris și îmi scriu în toată această perioadă că sunt alături de mine, mai ales mame care trec prin situații similare de viață.", a mai spus Alina Sorescu.

alina sorescu divorteaza
Alina Sorescu este îngrijorată după decizia instanței de judecată[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Nu doresc niciunei mame să fie în situația mea" Alina Sorescu, îngrijorată pentru fetițele ei, după decizia instanței de judecată. Ce se întâmplă acum cu micuțele și cât de mult le afectează procesul dintre părinți



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Am tras cu dinții să nu ajungem aici.” Alina Sorescu a vorbit despre adevărul din spatele separării de Alexandru Ciucu

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies