„Nu e o prințesă pe care o cară cineva cu elicopterul.” Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol
Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

Irina Fodor, în vârstă de 33 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu Gina Pistol, deoarece s-a vorbit foarte mult despre conflictele dintre cele două.

Gina Pisto l și Irina Fodor sunt două prezentatoare foarte apreciate, iar de-a lungul timpului s-a vehiculat că între cele două există conflicte. Iată ce a spus soția lui Răzvan Fodor despre acest lucru!

Citește și: Smiley și Gina Pistol, pregătiți de nuntă? Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

Irina a fost întrebată dacă se vede în postura de concurentă, în timp ce Gina Pistol ar putea fi din nou prezentatoarea emisiunii pe care ea o moderează în momentul actual.

„Nu ştiu dacă ar fi o soluţie bună… Dar nu spun «Nu», ar fi o experienţă… Dar să ştiţi că şi pentru prezentatoare e greu, pentru că prezentatoarea nu e o prinţesă pe care o cară cineva cu elicopterul dintr-un colţ în celălalt.

Gina se machia singură, eu mă machiez singură. Sunt lucruri pe care le încropim, din mers, pentru că «America Expres»” despre asta este vorba, văzând şi făcând”, a declarat Irina pentru Click.

După mai multe speculații care au avut loc, cum că între cele două există mai multe conflicte, Irina Fodor a spus că ele sunt prietene, se văd la petreceri și povestesc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„De prietenie, ne cunoaştem de mulţi ani. Ne vedem la petreceri, povestim. Pot să spun că am fost de ambele părţi ale baricadei, ştiu şi cum se fac ştirile, ştiu şi cum e să fii în faţa reflectoarelor… ”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și: “Te urăsc” Codin Maticiuc, mesaj dur pentru tatăl său. Ce postare a făcut actorul în mediul online

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol
Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Ce curiozități are  Irina Fodor

Irina Fodor a spus că este curioasă, atunci când vine vorba de mâncare și că mâncat greieri prăjiți amestecați cu avocado.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu sunt foarte curioasă când vine vorba despre mâncare şi nu spun «Nu» la absolut nimic. Uite, de exemplu, am mâncat guacamole cu greieri. Greieri prăjiţi amestecaţi cu avocado. A fost interesant. Şi i-am cerut, special, din meniu, nu a fost o întâmplare. Dar să ştiţi că, la show-urile tv unde telespectatorilor li se face poftă de la mâncarea pe care o văd acolo, noi, cei care suntem acolo, mâncăm cel mai puţin, pentru că, de obicei, ritmul e atât de intens la filmări, încât nu avem timp să mâncăm nici măcar ce era stabilit.

Cu atât mai mult să mâncăm din farfurii. În ceea ce priveşte teama de îngrăşat… Nu am avut niciodată probleme de greutate, dar nu fac nimic special. Acasă nu gătesc eu, ci Răzvan, soţul meu, şi o face foarte bine, la nivel de chef. Mie îmi plac dulciurile, îmi iese bine pavlova”, a povestit Irina Fodor pentru sursa citată.

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol
Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Vedere de la mare.” Ce fotografie a postat Gina Pistol pe rețelele de socializare



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“Am uitat...” Gina Pistol, vacanță cu întâmplări neprevăzute! Ce problemă a întâmpinat iubita lui Smiley, în a doua zi petrecută în Vietnam

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies