„Nu este ușor să trăiești din bani puțini” Adriana Iliescu trece prin momente grele din cauza lipsurilor materiale

„Nu este ușor să trăiești din bani puțini” Adriana Iliescu trece prin momente grele din cauza lipsurilor materiale
„Nu este ușor să trăiești din bani puțini” Adriana Iliescu trece prin momente grele din cauza lipsurilor materiale

Adriana Iliescu a vorbit despre lipsurile materiale. Cea mai bătrână mamă din România trebuie să-i asigure fiicei sale bani necesari pentru școlarizare.

Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din România. Femeia în vârstă de 84 de ani, a adus pe lume în data de 16 ianuarie 2005 o fiică. La vremea respectivă, Adriana Iliescu avea 66 de ani, dar vârsta înaintată nu a oprit-o să-i îndeplinească visul de a deveni mamă. Astfel, Eliza Iliescu s-a născut la Maternitatea Giulești din București, unde a rămas sub supravegherea medicilor timp de două luni.

Anul acesta, în luna ianuarie, fiica Adrianei Iliescu a împlinit vârsta majoratului, iar în prezent este studentă la două la două facultăți, una dintre ele la buget, iar cealaltă la taxă.

Adriana Iliescu recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Citește și: „Ne-am înțeles bine de la început.” Valentina Pelinel, declarații despre relația pe care o are cu soacra

Adriana Iliescu trece prin momente grele din cauza lipsurilor materiale
Adriana Iliescu trece prin momente grele din cauza lipsurilor materiale[Sursa foto: wowbiz]

Adriana Iliescu este o mamă model, care s-a ocupat singură de creșterea și educația fiicei sale. Fostul cadru didactic are o pensie modestă, acesta fiind singurul său venit. Astfel, faptul că Eliza este studentă la două facultăți, una la buget, iar cealaltă la taxă, constituie o cheltuială suplimentară pentru mama sa. Adriana Iliescu nu face însă compromisuri atunci când vine vorba de educația fiicei sale, fiind hotărâtă să o ajute indiferent de situație.

Mama Elizei este dispusă chiar să facă un împrumut bancar ca să-i plătească taxele de școlarizare ale fiicei sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul unui interviu, Adriana Iliescu a vorbit despre neajunsurile materiale. În ciuda acestora, femeia își păstrează optimismul și se bucură de reușitele fiicei sale.

Suntem bine, și eu, și fiica mea.

Nu e ușor să trăiești din bani puțini, dar nu ne plângem. Suntem bine și asta le urăm tuturor! ”, a spus Adriana Iliescu în cadrul unui interviu.

Fiica Adrianei Iliescu excelează la învățătură

Citește și: „Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu.” Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin

Adriana Iliescu trece prin momente grele din cauza lipsurilor materiale
Adriana Iliescu trece prin momente grele din cauza lipsurilor materiale[Sursa foto: wowbiz]

Eliza Iliescu a promovat anul trecut examenul de Bacalaureat cu o medie peste 9,50. Astfel, Adriana Iliescu se mândrește cu reușitele fiicei sale, care este studentă la două facultăți.

Eliza Iliescu urmează cursurile Facultății de Litere, la buget și cursurile Facultății de Științe Umane, la taxă.

Acest lucru presupune un sacrificiu pentru mama sa deoarece pe lângă taxa de școlarizare, Adriana Iliescu trebuie să-i asigure fiicei sale transportul de la o facultate la alta, Eliza circulând cu taxiul pentru a economisi timp.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu o să cheltuim mult.” Ce vor pune Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza pe masa de Crăciun

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies