„Nu este vorba de înșelat.” Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia

Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia
Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia

Ioana Chișiu și iubitul ei și-au spus adio. Celebra vloggeriță s-a separat de partenerul său și au ales să meargă pe drumuri diferite după ce luni la rând au pozat într-unul dintre cele mai frumoase cupluri. Vestea a fost dată chiar de blondină. Iată ce a dus la o astfel de rupere în relația lor, dar și în ce relații au rămas aceștia după despărțire!

Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Ioana Chișiu și iubitul ei și-au spus adio chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Celebra vloggeriță a anunțat despărțirea în direct în cadrul unei emisiuni TV. Din spusele ei, se pare că despărțirea nu a fost una tumultoasă, ci chiar de comun acord.

Cei doi pozau în cuplul ideal. Aceștia s-au fotografiat mult împreună și au mers la evenimente mână de mână dar, se pare că povestea lor de dragoste a lui sfârșit.

Celebra vloggeriță a declarat că este acum o femeie singură. Acum, ea îsi pune pe primul loc copiii, cât și bussines-urile pe care le are chiar alături de fostul ei iubit.

Citește și: Cine este Cleopatra Stratan. „Felul în care s-a uitat la mine... efectiv îi sclipeau ochii!”

Ioana Chișiu și iubitul ei și-au spus adio

Vloggerița a declarat faptul că motivul despărțirii nu este infidelitatea. Nici ea nici fost ei iubit nu au înșelat în relația pe care au avut o împreună. A fost destul de reținută când a venit vorba de motivul concret al despărțirii. Cel mai probabil probleme și discuțiile au început să fie din ce în ce mai dese și astfel nu au mai ajuns la un numitor comun.

Citește și: „Încearcă să îl denigreze.” Iancu Sterp nu vrea să mai intre în ring la următorul meci RXF! Antrenorul tânărului a dezvăluit toate detaliile

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia
Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au rămas prieteni

Cei doi nu și-au pus problema de o despărțire scandaloasă, ci din contră.

Ei au căzut de comun acord că lucrurile nu mai merg între ei și au ales să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, cei doi au păstrat o relație de prietenie pentru că au o serie de bussines-uri împreună.

„Sunt singură! Am rămas prieteni. Încă avem anumite business-uri împreună pe care trebuie să le continuăm, evident. Cred că am ajuns la vârsta în care să știu să pun punct când o relație nu mai merge în relația în care vrem noi și să continuăm să rămânem încă prieteni.

Suntem oameni maturi. Sunt câteva luni de când suntem doar prieteni, aproximativ trei luni. Nu e vorba de înșelat, nimeni nu a înșelat pe nimeni', a mărturisit vloggerița.

În ce relații au rămas Ioana Chișiu și tatăl copiilor ei

După ce a mărturisit că este o femeie singura, vloggerița a vorbit și despre tatăl copiilor ei. Aceasta a avut parte de un trecut tumultuos pe plan amoros.

Nici căsătoria cu Nick Chișiu nu a mers foarte bine, însă a rămas cu două fetițe superbe în urma acesteia. De dragul lor, ea și fostul soț au păstrat o frumoasă relație de prietenie.

„Îmi place foarte mult faptul că eu și Nicu suntem doi oameni maturi. Am știut să stabilim câteva reguli care să ne aducă pe drumul acesta. Fetele stau o săptămână la mine, o săptămână la el.

Dacă pică sărbătorile la mine, fetele vor sta la mine, iar dacă pică sărbătorile la el, vor sta la el. Bineînțeles, fetele sunt suficient de mari. Deja sunt aproape spre 12 ani. Oricând pot să le sun, să le rog să coboare până jos, să mergem să luăm cina sau prânzul împreună. Nu există nicio problemă pe partea de comunicare.', a precizat vedeta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ioana Chișiu și fostul soț fac sacrificii de dragul fetelor pe care le au împreună

Cei doi au rămas în relații frumoase de dragul fetelor lor. Le iubesc enorm și ar face orice pentru ele, astfel că la un moment dar au fost de acord să petreacă Crăciunul împreună pentru câteva ore, asta pentru a fi o familie adevărată cu fetițele lor care erau mici pe atunci. Acum când acestea au crescut, au înțeles situația și nu a mai fost nevoie de astfel de sacrificii.

„Au fost perioade când am petrecut și Crăciunul împreună. Așa pentru câteva ore. De data aceasta nu este necesar. Fetele sunt mature și atât de conștiente de tot ce se întâmplă, încât nu simt nevoia neapărat să mă vadă pe mine și pe tatăl lor împreună ca să simtă că e sărbătoare. Consider că amândoi facem tot ce e posibil pentru ele ca să fie fericite și împlinite. Nu simt nicio lipsă a unuia dintre noi în momentul în care suntem fizic prezenți acolo.', a mai adăugat ea.

Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia
Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Pot să fac orice.” Andreea Tonciu, primele declarații, după ce a postat o fotografie provocatoare pe rețelele de socializare. Ce părere a avut soțul vedei



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Abia mai stau în picioare.” Elena Merișoreanu, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate a venit din Londra

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies