„Nu îmi pare rău deloc! Altfel nu s-a putut.” Vica Blochina nu regretă că a fost amanta lui Victor Pițurcă! Cum i s-a schimbat viața de când a recunoscut acest lucru public?

„Nu îmi pare rău deloc! Altfel nu s-a putut.” Vica Blochina nu regretă că a fost amanta lui Victor Pițurcă! Cum i s-a schimbat viața de când a recunoscut acest lucru public?
„Nu îmi pare rău deloc! Altfel nu s-a putut.” Vica Blochina nu regretă că a fost amanta lui Victor Pițurcă! Cum i s-a schimbat viața de când a recunoscut acest lucru public?

Vica Blochina a vorbit despre perioada în care a fost amanta lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina este una dintre cele mai asumate vedete din showbizul românesc, care de-a lungul timpului nu s-a sfiit să spună ceea ce a avut de spus, chiar dacă ulterior a fost judecată. Fosta balerină a intrat în atenția presei în urmă cu mai mulți ani, atunci când a avut o relație cu Victor Pițurcă. În tot acel timp, fostul selecționer era căsătorit cu soția sa, iar relația dintre el și fosta balerină a durat mai bine de 16 ani, timp în care a venit pe lume și fiul lor, Edan. Ulterior, blondina a ajuns cunoscută

ca fiind „amanta lui Pițurcă”. Astăzi, Vica Blochina susține că nu îi pare rău pentru ceea ce a făcut și nici pentru faptul că au devenit publice detalii din viața sa personală.

Vica Blochina nu regretă că a fost amantă

Citește și: “Dacă ieși cu femeia la masă, trebuie să plătești masa. E ceva normal.” Vica Blochina, despre pretențiile cu privire la partenerul de viață, dar și despre momentele din carieră

Vica Blochina nu regretă că a fost amanta lui Victor Pițurcă! Cum i s-a schimbat viața de când a recunoscut acest lucru public?
Vica Blochina [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Femeile din generația mea erau femei! Fetele sunt alea care fac primul pas și este mare greșeală.” Vica Blochina critică femeile din ziua de astăzi!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul unui interviu acordat recent, blondina a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu cel căruia i-a fost amantă.

Vica Blochina este de părere că Victor Pițurcă o urăște, cu toate acestea, se bucură că fiul său, Edan, are o relație bună cu tatăl lui, tânărul locuind în prezent cu Victor Pițurcă.

Atunci când am fost (n.r. amanta lui Pițurcă), nu a fost presă, paparazzi, judecată atât de mare. După care, nu știu cum s-a aranjat viața mea încât am apărut la televizor.

Cumva, trebuia să mă apăr cu această poveste, trebuia să le spun. Pe de altă parte, nu îmi pare rău deloc.

Poate, dacă nu făceam lucrul ăsta atunci, nu neapărat că nu eram cine sunt azi, dar poate că fiul meu nu ar fi avut relația asta pe care o are acum (n.r. cu Pițurcă). Undeva, poate și tatăl lui mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă.

Undeva cred că oamenii mă și admiră că am avut tăria de a spune acest lucru, știam că nu aveam încotro. Din punctul meu de vedere, altfel nu s-a putut. Nu îmi pare rău, nu îmi place să mă ascund, spun orice. ”, a mărturisit Vica Blochina despre Victor Pițurcă, conform  Playtech Știri.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vica Blochina, o femeie asumată

Vica Blochina nu regretă că a fost amanta lui Victor Pițurcă! Cum i s-a schimbat viața de când a recunoscut acest lucru public?
Vica Blochina [Sursa foto: Instagram]

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ea și Victor Pițurcă și a faptului că a pierdut 16 ani din viață în rolul de amantă, Vica Blochina a acceptat cu brațele deschise tot ceea ce a trăit, dând dovadă de asumare.

„Dar de ce ar trebui să fie altfel? Viața este o experiență prin care trecem, cum ne-o oferă Dumnezeu, într-un fel.

Pe ce drum alegem noi să o luăm sunt deciziile noastre, pe care trebuie să ni le acceptăm. Ce îmi pasă mie de unul care mă judecă, care poate e vai de mama lui, și, de obicei, mă judecă alea care sunt super nefericite în căsnicii, dar au statut. Oamenii care sunt frustrați, nefericiți… un om fericit nu o să spună nașpa despre mine pentru că sunt mișto. Mă gândesc și acum la lucrul ăsta (n.r. dacă nu s-ar fi încurcat cu un bărbat însurat) și deja cred că a trecut prea mult timp ca să am regrete. Oricum nu am avut niciodată. Faptul că am ajuns să am un copil, să fiu o mamă binecuvântată, cea mai fericită, nu pot să spun că îmi pare rău. Ar fi o nebunie să mă mint pe mine și pe toată lumea. Ăsta a fost drumul meu. Din tot ce mi-a oferit mie viața, eu consider că am avut rezultatul pe care mi l-am dorit, modelat așa cum am putut eu mai bine. Da, putea să fie altfel. Puteam să fiu măritată, cu 3, 7 copiii, dar puteam să fiu și vai de mama mea. Puteam să mă țină unul în casă, puteam să fiu stresată, bolnavă… Nu îmi pare rău. Nu sunt sfântă, dar cine e?”, a mai spus Vica Blochina.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama! Nu îmi simțeam mâna. Faptul că vasele erau pregătite pentru presiune a făcut să rezist.” Dan Capatos, despre momentul în care a făcut AVC

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies