”Nu îmi zice dacă este bine sau este rău.” Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis

”Nu îmi zice dacă este bine sau este rău.” Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis
”Nu îmi zice dacă este bine sau este rău.” Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis

În urmă cu un an și jumătate celebrul artist, Petrică Mîțu Stoian, s-a stins din viață chiar pe patul de spital, lăsând o durere uriașă în sufletele celor care l-au apreciat și l-au iubit.

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați si îndrăgiți interpreți de muzică populară de la noi din țară. De când regretatul cântăreț a trecut la cele veșnice, sora acestuia, Maria Tărchilă, este devastată de durere deoarece, din momentul în care acesta a decedat îi apare foarte des în vise.

Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis

De aproape un an și jumătate, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață chiar pe patul de spital, iar de atunci familia lui trăiește o durere sfâșietoare.

Maria Tarchilă, una dintre surorile sale, a povestit cum cântărețul de muzică populară îi apare în vis, acest lucru alinându-i dorul de el. Sora artistului a menționat faptul că Petrică nu îi spune nimic în vis și că arată la fel cum era în viața reală. Petrică Mîțu Stoian este mereu aranjat și vesel în visele ei, iar aceasta se simte foarte fericită  că reușește să îl vadă, chiar și prin acest intermediu.

"L-am mai visat pe Petrică. Îl visez cam des. Îmi apare în vis mereu de când a murit.Doar îmi apare ca imagine, nu îmi spune nimic, nu îmi zice dacă este bine sau este rău. Arată la fel cum este era în viața reală atunci când mi se arată, nu este schimbat. Este aranjat și mereu vesel, așa cum îl știu și eu și toată lumea.

Nu știu dacă acolo...pe lumea cealaltă este bine pentru că nu îmi transmite niciun mesaj, doar imaginea lui îmi apare.", a declarat Maria Tărchilă, pentru click.ro.

Citește și: „Momentan nu a avut loc primul termen de judecată. Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian nu s-a terminat

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis[Sursa foto: Facebook]

Familia lui Petrică Mîțu Stoian va organiza un festival în memoria lui

Sora cântărețului de muzică populară a declarat, în urmă cu ceva timp, că familia acestuia va organiza un festival în memoria sa, care va avea loc în toamnă. După spectacol, cei apropiați lui îi vor face parastasul de doi ani

"Urmează ca în toamnă să îi facem praznicul de doi ani, dar înainte de asta trebuie să îi organizăm Festivalul Petrică Mîțu Stoian în memoria lui, neapărat."

, a mai spus Maria Tărchilă, pentru sursa citată.

Citește și: „Este tare trist.” Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureroase

Petrică Mîțu Stoian i-a apărut surorii sale în vis[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu au dreptul să mă jignească.” Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a depus plângere la poliție

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies