„Este tare trist.” Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureroase

„Este tare trist.” Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureroase
„Este tare trist.” Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureroase

Cu toate că a trecut mai mult de un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, familia nu s-a obișnuit cu lipsa acestuia, mai ales de Crăciun.

Petrică Mîțu Stoian a lăsat un gol imens în viața membrilor familiei sale. Nimeni nu se gândea că ar pleca atât de devreme.

Citește și: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Sora lui Petrică Mîțu Stoian simte lipsa regretatului artist de Crăciun

A trecut mai bine de un an de când artistul s-a stins din viață, dar familia acestuia nu a trecut peste moment, iar acest lucru l-a spus chiar una dintre surorile sale, Maria Tărchilă.

De sărbători, sau de aniversări, lipsa lui Petrică Mâțu Stoian se simte cel mai tare. Cu toate că a pus la punct toate preparatele pentru masa de Crăciun, fără artist, nimic nu se mai simte la fel.

Pe lângă aceste aspecte, Maria Tărchilă și-a reamintit și sărbătorile de până acum, când Petrică Mîțu Stoian o suna și o felicita.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Chiar dacă în ultimii ani, cei doi nu s-au văzut atât de des, având în vedere că artistul avea mai multe proiecte, era suficient să își transmită un gând bun la telefon.

„Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist. Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist”, a mărturisit aceasta, pentru click.ro.

Citește și: „Am luat ceea ce ni se cuvenea”. Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu Stoian

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureoase
Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureoase[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat sora artistului, despre moartea acestuia

Sora lui Petrică Mâțu Stoian susține că fratele ei a avut o moarte extrem de ciudată, având în vedere că artistul nu voia decât să se recupereze după ce a fost infectat cu COVID.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Există momente în care femeia îl mai visează și a declarat că artistul pare fericit acolo unde este acum.

„Petrică a avut o moarte ciudată. Nu știu ce destin a avut el de a plecat atât de repede. Așa a fost să fie cu dânsul, dar prea puține zile a avut.Îl mai visez uneori, ultima dată când l-am visat era în casă la mine. El doar îmi apare în vis și nu îmi zice nimic…dar părea bine și fericit acolo unde este.”,

a mai spus Maria Tărchilă.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureoase
Sora lui Petrică Mîțu Stoian, momente dureoase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist! Ce făcea el, de fapt, când mergea la casa părintească



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cine este Niculina Stoican. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat! O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies