“Nu aș da pentru nicio pasiune din lume, relația pe care o am cu soțul meu”. Niculina Stoican vorbește despre relația cu Vasile Stănescu

“Nu aș da pentru nicio pasiune din lume, relația pe care o am cu soțul meu”. Niculina Stoican vorbește despre relația cu Vasile Stănescu
Niculina Stoican vorbește despre relația cu Vasile Stănescu

Cântăreața de muzică populară, Niculina Stoican are o căsnicie cu Vasile Stănescu de peste 30 de ani.

Niculina Stoican este o cântăreață de muzică populară din zona Olteniei, fiind solistă a Ansamblului folcloric „Maria Tănase” din Craiova. Ea este fiica interpretei de muzică populară din Mehedinți, Angelica Stoican. Aceasta a fost și prezentatoare în cadrul reality show-ului ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Niculina Stoican, interpreta de muzică populară în vârstă de 51 de ani, este căsătorită de mai bine de 30 de ani cu Vasile Stănescu.

Aceștia au în urma căsniciei un băiat, însă, relația dintre cei doi s-a confruntat cu diferite probleme. Așadar, Niculina Stoican  a mărturisit în urmă cu ceva timp că a fost înșelată de către soțul ei.

Citeste si: Niculina Stoican, fără costum popular. Cum arată vedeta

Niculina Stoican vorbește despre relația cu Vasile Stănescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Relația Niculinei Stoican  cu soțul ei

Interpreta  de muzică populară a vorbit despre secretul care a stă la baza căsniciei de atâția ani. Ea a precizat faptul că pune foarte mult accent pe dependența față de persoana iubită.
„Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el” a spus artista pentru EtnoTV.

Citeste si: Cine este NICULINA STOICAN. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

Niculina Stoican vorbește despre relația cu Vasile Stănescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Niculina Stoican, mesaj impresionant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Printre lumini și umbre...”

Deși a fost o perioadă dificilă, Niculina Stoican a reușit să treacă peste infidelitățile soțului ei. După ce a fost înșeală de către soț, a fost sunată mai apoi de amanta lui, însă, Niculina Stoican nu a dat nicio secundă înapoi. Vasile Stănescu a avut, din păcate, probleme și cu legea, timp de trei ani fiind la închisoare din cauza obținerii ilegale de rambursări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei.

Așadar, Niculina Stoican a fost nevoită să se confrunte cu numeroase neplăceri de una singură.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies